SHBA Tirana

SHBA Tirana

151

Shoqata Bjeshkatare dhe Alpiniste Tirana synon te promovoje aktivitetin dhe masivizimin e sportit te alpinizmit ne Shqiperi duke realizuar aktivitete periodike dhe duke propaganduar vlerat e ketij sporti.

Member since March 2016