Time  3 hours 47 minutes

Coordinates 811

Uploaded November 3, 2017

Recorded October 2017

-
-
2,271 f
2,079 f
0
0.9
1.8
3.57 mi

Viewed 263 times, downloaded 2 times

near Solsona, Catalunya (España)

Sortim de la Plaça del Camp de Solsona i ens dirigim cap a L’Institut Francesc Ribalta, on podeu veure una carrer, el carrer de l’estudiant Després trenquem cap a la dreta on segueix la carretera, deixem la carretera i agafem un camí a l’esquerra que ens porta al pont de sota la variant (c-75) on podem veure molts camps de conreus de cereals, continuem per un rierol que passa per el costat de la riera més endavant fins arribar a la depuradora de Solsona , trenquem per la carretera, i agafem el camí de davant, més endavant anirem veient cases (Cabana de Llobera, Cal trinxet, Cal Mujal ) cal vigilar amb els esbarzers, al cap d’uns 15 minuts a ritme lent, arribem a el pont que passa per sobre l’avariat, on podem gaudir d’unes bones vistes de Solsona. Un cop hem travessat el pont agafem el camí de l’esquerra veurem uns cases anomenades les comes d’Olius. fins arribar al supermercat el Lidl, un cop estiguem al Lidl baixem per el costat de la carretera, on tindrem al costat el Crisami, Seat... Trenquem a l’esquerra, on anirem al camp del molí un barri de Solsona, Baixem fins baix de tot on agafem un camí de la Ribera Salada. Passem per la bora del parc del jubilats, creuem per la carretera i anem pujant per el vall calent, passarem per el costat del centre sanitari del Solsonès. Entrem per el postal de Llobera i trenquem el segon trencant a l’esquerra, on trobarem la Plaça st. Isidre, al davant hi ha l’escola Arrels Primària de Solsona. Pugem i anem per la Plaça del Camp on s’acaba la ruta.
fountain

001 PLAÇA CAMP

És una plaça molt gran, on i està l'escut de Solsona, està envoltada d'arbres plataners i algunes palmeres. A la part mes alta de la plaça hi ha una font.
Refuge

002 RESIDENCIA

És un geriàtric d'avis
Refuge

004 INSTITUT

És l'Institut Francesc Ribalta de Solsona
Refuge

005 CABANA DE LLOBERA

Casa
River

006 TORRENT DE RIBALTA

És un riu. El punt mes baix de la ruta
River

007 DEPURADORA

Aigües residuals de Solsona
River

008 RIU NEGRE

És una riu que desemboca al mediterrani.
Refuge

009 CAL TRINXET

És una casa
Refuge

0010 CAL MUJAL

És una casa.
Bridge

011PONT DE L'AVARIANT

És un pont que passa per sobre l'avariat
Summit

012 PUNTMÉS ALT

És el punt mes alt de la ruta.
Refuge

013 LES COMES D'OLIUS

És una casa.
Parking

014 LIDL

És una supermercat.
Refuge

015 CAMP DEL MOLÍ

Barri de Solsona on hi ha molta fauna.
Door

016 HOSPITAL

Centre sanitari del Solsonès.
Ruins

017 PORTAL CARRER LLOBERA

És un dels 4 portals que dona l'entrada al casc antic de Solsona anomenat Portal de Llobera perquè antigament en aquest portal hi passava la gent que venia de Llobera, per això te aquest nom.
fountain

018 PLAÇA SANT ISIDRE

És una plaça petita envoltada de arbres plataners, que està situada al costat de l'escola Arrels on també hi podem trobar una font.

Comments

    You can or this trail