Moving time  one hour 58 minutes

Time  2 hours 35 minutes

Coordinates 1718

Uploaded April 11, 2020

Recorded April 2020

-
-
128 ft
10 ft
0
1.6
3.2
6.37 mi

Viewed 115 times, downloaded 3 times

near Hørve, Zealand (Denmark)

Odsherred Kommune har en række Kløverstier, som starter fra Vallekilde-Hørve Fritidscenter, og er på cirka 2,5 km, 5 km , 7,5 km og 10 km.

Denne tur følger den sorte rute på 10 km. Her kan man iagttage et guldaldermalerisk landskab og opleve de store vidder med den fladbundede lammefjord og de høje bakkedrag ved Vejrhøj. Langs hele ruten er der flere gravhøje som desværre er på privat mark.

Ruten er fint markeret, men en del af den foregår desværre på asfaltvej i kuperet terræn hvilket kan være lidt utrygt når bilerne kommer i høj fart. Der er ikke mange gode madpakkesteder andet i Bjergesø hvor landsbyen er gået sammen om at skabe et lille fint formidlingssted, og hvor den vandrende turist kan holde sig et hvil.

Turen langs kanalen giver indsigt i de lokale dyrkningsforhold og afgrøder, og cementerer at Lammefjorden er drænet landbrugsland.

Fin tur der kan vandres af de fleste også med barnevogn og lignende. Men pas på trafikken!

På den sidste del af ruten syd mod Hørve forlod jeg den officielle tur og valgte en trampesti beliggende mellem to marker.

Læs mere her: https://www.odsherred.dk/borger/kultur-og-fritid/ud-i-naturen/stier-i-odsherred/kloeverstierne-i-odsherred

View more external

Parking

Start på tur

Park

Foto

Intersection

Ad grusvej

Panorama

Kig ned i tunneldal!

Intersection

Højre!

Fauna

Ged!

Photo

Bjergesø Geopark landsby!

Risk

Trafik!

River

Foto

Panorama

Lammefjorden

Bridge

Foto

River

Vej og vand.

Bridge

Foto

Photo

Mod vejrhøj!

Religious site

Foto

Photo

Foto

Comments

    You can or this trail