-
-
3,224 ft
327 ft
0
1.0
2.1
4.17 mi

Viewed 2785 times, downloaded 31 times

near Sant Hilari Sacalm, Catalunya (España)

Ja eren les 7 de la tarda quan ens vam acostar amb el cotxe (per la pista del sobirà) fins a un punt aprop de l'ermita del Pedró.

El camí discorre planer entre boscos d'alzines, i castanyers fins a la casa Campdelarit on tenim una visual vista ample de Sant Hilari i tot el Montseny.

El corriol segueix passant per sota de l'ermita del Pedró, la vegetació es canviant, igual ens trobem pins, com castanyers o alzines, fa una tarda magnifica i una temperatura "al punt".

El camí fressat ens fa desviar-nos a l'esquerra (a la dreta aniriem cap a les Roques del Rei), camí que seguim sense cap dificultat (tolls d'aigua de les ultimes pluges) fins que seguir un sender-corriol cap a la dreta en lleugera pujada.

Esbarzers, matolls i branques ens acompanyant...no hi passar molta gent per aquí, el silenci es evident, apart d'algun que altra ocellet que ens acompanyar amb el seu pio-pio, i la peque ni "mu".

Es per aquí aixó, esta aquí mateix...coi quin cim més original, una pilona de ciment, amb escalons, i una barana i un punt geodesic dins es el cim de Goteras o Goteres (com diu l'icc), alçada 925 m.

La veritat es que vista poca, les cupules dels arbres ho tapen tot, bé original sino, desfem el camí per tornar al punt d'origen ja fosc, només ens quedar una bona dutxa i a sopar.
Summit

Goteres 925 m.

Comments

    You can or this trail