Time  3 hours 17 minutes

Coordinates 2701

Uploaded August 7, 2019

Recorded August 2019

-
-
3,251 f
2,552 f
0
0.9
1.9
3.75 mi

Viewed 40 times, downloaded 0 times

near Pont d'Arrós, Catalunya (España)

Per veure les fotos de la passejada aneu al següent enllaç :

Vall d'Aran. Camí dels pobles (07-08-19)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VALORACIÓ GLOBAL : Vull esmentar que tot el que podeu llegir en aquest resum està escrit per algú que bassa tots els projectes en l’ús de la tecnologia, ordinador a casa i GPS o mòbil a les sortides.
Ruta en format travessa, que sense cap dubte hem de qualificar de molt fàcil. Idònia per fer amb la mainada.
El millor d’aquesta ruta és poder gaudir dels petits pobles de la Vall d’Aran.


APROXIMACIÓ : A pont d’Arros hem d’agafar la carretera que du a Vilamós.. Aquí trobem espai per uns quants cotxes ( wpt 01 ). Ara des de l’App del Wikiloc podem, prèvia descarrega del track, trobar la manera d’arribar a l’inici de la ruta.
Aquesta nova eina resulta molt útil. De fet els nous mòbils, amb millora de senyal, acabaran amb el món clàssic dels GPS quan resolguin el tema de consum de la bateria i el de la cartografia.

ORIENTACIÓ i GPS : ( Molt Fàcil ) Camí molt fàcil de seguir i amb senyalització . A estones anem per GR

DIFICULTAT FÍSICA : ( Fàcil )

DIFICULTAT TÈCNICA : ( Molt Fàcil )

PASSOS PERILLOSSOS : ( Cap )


DESCRIPCIÓ : Com sempre, els waypoints pretenen mostrar els llocs més característics de la ruta.

TIPUS de CAMÍ : Camí ben fressat, quasi tot per corriols.

COBERTURA GPS i MÒBIL : Tema GPS amb senyal perfecte. Bona cobertura de Mòbil

MENJAR : Ruta massa curta per incloure menjar.

AIGUA : Als pobles hi ha fonts.


DADES TÈCNIQUES : El GPS ( Oregon 600 ) m’ha donat un desnivell de +212. Temps en moviment ( caminant ) 2h 00’. Avui anàvem un grup molt lent ....
Com he vist que si calibro el GPS als pics ( més de 2500 mts ) em millora la precisió ja no passo el track pel Garmin Connect que quasi no el corregeix. Ara al mateix Basecamp podem filtrar el track eliminant els punts amb menys de 1,50-1,80 mts de separació, fet que millora les dades. Actualment porto l’Oregon 600 programat per temps ( punt cada 4-5 seg ).

POSSIBLES VARIANTS : Una ruta més fàcil de logística seria sortint de Vilamós baixar fins Arró i seguint a la inversa el track arribar a Begós on trobem el GR que ens permet tornar a Vilamós.

BIBLIOGRAFIA : Ed Alpina té mapa de la zona. Vall d’Aran


NOTA : Quan faig la valoració de la dificultat d’una ruta, sempre em refereixo a la part tècnica. La física, al menys per a mi, són uns números que tothom te que adaptar al seu estat de forma. Malgrat tot, crec que no hi ha una “fórmula màgica” d’us universal que elimini la visió subjectiva.
Comentaris enfocats a l’ús de la electrònica. Així en lloc d’estendre’m en una llarga descripció del recorregut intento donar la suficient informació, amb ajut de les fotos, per a que el lector sàpiga el que es trobarà el dia que faci la ruta.

01 Pont d'Arròs 07-08-19
02 Begós 07-08-19
03 Benós 07-08-19
04 Mirador 07-08-19
05 Arró 07-08-19
06 Era Bordeta 07-08-19

Comments

    You can or this trail