Time  one hour one minute

Coordinates 1839

Uploaded March 8, 2016

Recorded March 2016

 • Rating

   
 • Information

   
 • Easy to follow

   
 • Scenery

   
-
-
952 f
701 f
0
0.8
1.6
3.16 mi

Viewed 1479 times, downloaded 68 times

near Sidamon, Catalunya (España)

   

 


Per veure totes les fotos d'aquesta ruta aneu al següent l'enllaç :


          100 Cims La Fita Alta 08-03-16


 


VALORACIÓ GLOBAL : Ruta molt fàcil. Per a mi, l’únic interès és seguir amb els “cromos” dels 100 Cims. Aquest és el nº 153. A l’estiu millor no apropar-s’hi


APROXIMACIÓ : A la part baixa (S) del poble de Sidamon trobem una cruïlla amb pals indicadors ( wpt 01 ) de la Fita AltaORIENTACIÓ i GPS : ( Molt Fàcil ) Hi ha una ruta senyalitzada molt semblant a aquest track. De fet , les diferències són mínimes.


DIFICULTAT Física : ( Molt Fàcil )


DIFICULTAT Tècnica : ( Molt Fàcil )


PASSOS PERILLOSOS : ( Cap )


DESCRIPCIÓ : Com sempre, els wpt pretenen indicar els punt més significatius, interessants i conflictius de la caminada.


TIPUS DE CAMÍ : Quasi tot per pista i camí ampleAIGUA : No trobem cap font.


COBERTURA GPS i Mòbil : Tema GPS sense problemes. Movistar dona cobertura


DADES TÈCNIQUES : Temps en moviment : 54’ . El Track pulit al Basecamp i passat pel sedàs del Garmin Connet Tot el recorregut l’hem fet a bon ritme però en cap moment hem trotat ni molt menys córrer.


POSSIBLES VARIANTS : La aproximació a l’observatori ( wpt 05) és optativa. La posterior baixada és més complicada que el camí senyalitzat. També es pot desfer camí.


MENJAR : Avui tocava entrepà


BIBLIOGRAFIA : No hem trobat cap mapa de la zona


NOTA : Com que aquests comentaris van adreçats al Wikiloc , on la majoria dels usuaris empren el GPS, cada cop faré més curta la descripció de l’itinerari i intentaré donar ajut per tenir una “idea global” de la ruta pensant “com i amb” una persona que porta un GPS.


Quan faig la valoració de la dificultat de la ruta, sempre em refereixo a la tècnica. La part física, al menys per a mi, són uns números que tothom te que adaptar al seu estat de forma. Malgrat tot, crec que no hi ha una “fórmula màgica” d’us universal que elimini la visió subjectiva Així en lloc d’estendre’m en una literària descripció del recorregut, intentaré donar la suficient informació per a que el lector sàpiga, abans de sortir, el que es trobarà a la ruta. De fet, només vull explicar la informació que jo busco en una ruta penjada per un company del wikiloc ---- Diuen que una imatge val més que cent paraules, per això pujo part de les fotos que faig a cada sortida. Donen una primera impressió dels llocs.


No em cansaré de demanar l’apartat de “muntanya” dins el wiki. Està molt clar el que és alpinisme i ferrada, però al menys per a mi, el terme “senderisme” és massa ample i fa difícil la valoració de la dificultat tècnica i Física.


 


 

Parking

01 Sidamon

01 Sidamon 08-03-16
Waypoint

02 Granja

02 Granja 08-03-16
Lake

03 Pantà Sidamon

03 Pantà Sidamon 08-03-16
Summit

04 La Fita Alta

04 La Fita Alta 08-03-16
panorama

05 Observatori

05 Observatori 08-03-16
Waypoint

06 Granja porcs

06 Granja porcs 08-03-16

2 comments

 • RAM52 Sep 26, 2017

  I have followed this trail  View more

  Un cromo més a l'àlbum ....

 • Photo of Pep i Montse

  Pep i Montse Aug 29, 2018

  Estic d'acord en que separar senderime muntanya i senderisme en pla estaria molt be per poder avaluar la dificultat.

You can or this trail