-
-
696 ft
6 ft
0
48
96
191.38 mi

Viewed 460 times, downloaded 4 times

near Bonnefoy, Occitanie (France)

Ruta realitzada entre el 24 i 29 de juny de 2017.
Ruta amb desnivell positiu i negatiu inapreciables, ja que es circula sempre al costat del Canal de Midi, un canal navegable que surt de Toulouse i arriba al Mediterrani.
El ferm és molt fàcil, es roda sovint per camí asfaltat i per camí de terra en bones condicions per BTT, ja que les arrels i branques dels 42.500 plataners plantats a les ribes del canal són l'única dificultat.
És molt interessant visitar els pobles per on passa el canal, especialment la Cité de Carcassonne, una ciutat amurallada de l'época dels càtars.
Al llarg del canal trobem moltes encluses que permeten salvar els desnivells a les embarcacions que naveguen. És curiós veure a la velocitat que les encluses s'omplen o buiden d'aigua per pujar o baixar el nivell.
Per dormir la millor opció són els campings municipals, són molt econòmincs i suficientment equipats, alguns més que altres. El mllor camping municipla on vam estar és el de Carcassonne, i el més senzill el de Pépieux.
Per menjar es pot anar a un supermercat i carregar per tot el dia per pocs diners, també hi han moltes opcions al llarg del canal, on algunes encluses disposen de restaurant o bar, tot i que el preu acostumen a ésser cars.
Index IBP: 208 BYC.

Comments

    You can or this trail