-
-
1,830 ft
118 ft
0
13
27
53.79 mi

Viewed 130 times, downloaded 10 times

near Sant Climent de Llobregat, Catalunya (España)

Ruta 100% Off per anar des de Sant Climent de Llobregat, fins al poble abandonat de Marmellar. El primer tram, fins al Pantà de Foix és fàcil i apte per qualsevol mena de moto, però un cop arribem a Sant Jaume dels Domenys, la pista que s'agafa té trossos complicadets amb pujades amb poca tracció per ser de terra tou i pedra, i altres molt trencades per la pluja, d'altra banda, trobarem molta pedra solta durant tot el camí, també es creuen unes quantes vegades els Torrents de les Quatre Fites i el de Sant Marc, on ens trobarem una petita "barrera" de roques però superable, tenir en compte també si acaba de ploure.

Acaba molt a prop de la carretera TP 2442, que va de Sant Jaume dels Domenys al Pla de Manlleu. La pots fer sol si tens experiència, si no recomanable acompanyat i rodes mixtes mínim.

Pots estalviar els trams complicats, agafant la TP 2442 a Sant Jaume dels Domenys i fer el port per asfalt, fins a la carretera de la Talaia (on acaba la ruta), i fer el track a la inversa fins al poble abandonat de Marmellar. Si fas aixo, la ruta estaria catalogada de facil.

Ruta feta amb una BMW GS 310 i una R 1200 GS amb neumàtics TKC 70
Religious site

Marmellar Poble Abandonat

Waterfall

Panta Foix

sant-climent-panta-de-foix-off-road
Waypoint

Sant Climent

sant-climent-panta-de-foix-off-road

Comments

    You can or this trail