Time  27 minutes

Coordinates 1652

Uploaded March 7, 2019

Recorded March 2019

-
-
46 f
0 f
0
0.9
1.7
3.42 mi

Viewed 134 times, downloaded 5 times

near Valencia, Valencia (España)

CATALÀ

Ruta pels jardins del Túria per pistes de terra i algun petit tram d'asfalt per l'àntic curs del riu i que ara està transformat en uns magnifics jardins per a que en pugui gaudir tothom, des de gent que vol fer una mica d'esport, fer ioga, passejar en familia, amb la mascota, etc.

La ruta la farem travessant númerosos ponts des del Pont Reial fins a la Ciutat de les Ciencies i les arts. Passarem tota l'estona per parcs ajardinats, zones de picnic i fonts on podrem beure aigua.

Començarem accedint al Pont del Real del segle XVI des de Ciutat Vella o la Trinitat. Un cop sota el pont anirem en direcció sud passant pel Pont de l'Exposició, el Pont de les Flors, el Pont d'Aragó on hi trobarem el Palau de la música poc després, El Pont de l'Àngel Custodi i el Pont del Regne fins arribar a la zona futurista de la ciutat de les Arts, on hi ha el Palau de les Arts, l'Hemisfèric, el museu de la Ciència i l'Oceanogràfic. La tornada la farem pel mateix camí, podent triar en molts casos altres pistes, ja que els jardins tenen uns cent metres d'ample i varis camins que els travessen. Si volguessim, podriem allargar la ruta arribant fins la zona del Passeig de la Alameda cap al Sud, o en direcció nord fins al Bioparc de Valencia o la Canaleta.

CASTELLANO

Ruta por los jardines del Túria por pistas de tierra y algún pequeño tramo de asfalto por el antiguo cauce del río que ahora esta transformado en unos magníficos jardines para disfrute vario, desde gente que quiera hacer una poco de deporte, ioga, pasear en familia, con la mascota, etc.

La ruta la haremos travesando numerosos puentes desde el Puente del Real hasta la Ciudad de las Artes y la Ciencia. Pasaremos siempre por parques ajardinados, zonas de pícnic encontrando fuentes.

Comenzaremos accediendo al Puente del Real del siglo XVI desde Ciutat Vella o la Trinitat. Una vez bajo el puente iremos en dirección sur pasando por el Puente de la Exposición, el Puente de las Flores, el Puente de Aragón donde encontraremos el Palau de la música poco después, El Puente del Ángel Custodio y el Puente del Reino hasta llegar a la zona futurista de la ciudad de las Artes, donde hay el Palacio de las Artes, el Hemisferico, el museo de la Ciencia y el Oceanografico. La vuelta la haremos por el mismo camino, pudiendo escoger en muchos casos otras pistas, ya que los jardines tienen unos cien metros de ancho y varios caminos que los atraviesan. Si quisiéramos, podríamos alargar la ruta llegando hasta la zona del Paseo de la Alameda en dirección al Sur, o en dirección norte hasta al Bioparque de Valencia o la Canaleta.
Bridge

Pont del Real

Bridge

Pont de l'Exposició

Photo

Palau de la Música

Park

Parc Gulliver

Building of interest

Palau de les Arts

Photo

Hemisfèric

Museum

Ciutat de les Arts i les Ciencies

Museum

Oceanografic

Comments

    You can or this trail