Time  one hour 44 minutes

Coordinates 6260

Uploaded November 24, 2017

Recorded November 2017

-
-
39 ft
1 ft
0
2.8
5.6
11.16 mi

Viewed 402 times, downloaded 4 times

near San Salvador, Catalunya (España)

Sant Salvador (El Vendrell) - Calafell - Segur de Calafell - Cunit - Platja de les Gavines (Cubelles) - Cunit - Segur de Calafell - Calafell - Sant Salvador

Ruta d'anada i tornada per la costa del barri marítim de Sant Salvador al Vendrell fins a Cunit i la platja de les Gavines j a la vil·la de Cubelles, passant per passejos, platges i carrers de les viles del Vendrell, Calafell, Segur de Calafell i Cunit. La ruta d'anada i tornada es la mateixa per anar i tornar. Trobarem fonts amb aigua bona per veure per tot el trajecte de la platja. La ruta es apta per a fer corrents, passejant o en bicicleta. La ruta no té desnivell acumulat ja que circula tota l'estona per la línia de la costa a tocar de la platja.

Podrem deixar el nostre vehicle a qualsevol aparcament de Sant Salvador, hi ha zona blava o bé gratis, depenent de la zona. A l'estiu es una zona força concorreguda però a l'hivern no tindrem problemes per aparcar. També podrem accedir a Sant Salvador o bé amb rodalies per la R2 o R4, o amb bus des del Vendrell. Començarem la ruta a la plaça de Sant Salvador, al costa de la Vil·la i museu de Pau Casals. Anirem pel passeig de Joan Raventós fins trobar la riera de la Bisbal i la platja de les Madrigueres, un espai de recuperació de fauna i flora i des d'on es poden observar aus. Avançarem per l'avinguda Sanatori fins a la platja de Calafell, accedint a l'avinguda i passeig marítim de Sant Joan de Déu. Arribarem a la platja de Segur de Calafell i al seu port esportiu a la dreta. Passarem de llarg avançant pel passeig marítim fins arribar a Cunit, Cunit platja i el passeig marítim de Cunit. Seguirem avançant fins ja veure la xemeneia de la térmica de Cubelles, estant ja al passeig de la marina de Cubelles a la platja de les Gavines on donarem el tomb i tornarem pel mateix camí pel que hem vingut.
Parking

Sant Salvador

Beach

Calafell

Mooring point

Segur de Calafell

Beach

Cunit

Comments

    You can or this trail