-
-
1,559 ft
1,263 ft
0
0.2
0.4
0.79 mi

Viewed 887 times, downloaded 11 times

near Òrrius, Catalunya (España)

Aquest és l'itinerari per accedir a la zona d'escalada de Cèllecs, concretament al sector Contravent.

Per arribar-hi es pot fer des de la carretera BV-5106 d'Òrrius a la Roca del Vallès. Just en el punt on la carretera arriba al seu punt més alt en el canvi de rasant (on la carretera comença a baixar) trobarem la desviació senyalitzada com a Mas Cèllecs. Allà mateix trobem l'ermita de sant Bartomeu de Cabanyes on podrem deixar el cotxe. Hi ha una esplanada on fer-ho però sovint està afectada per les pluges i es complica el seu accés per la rampa que té.

Des de l'ermita és d'on surt la pista (tancada als vehicles amb una cadena) que ens durà a la zona de roca. Seguirem la pista uns 10-15 minuts (hi ha diferents corriols que ens poden estalviar part del recorregut però no estan marcats a la ruta. És difícil orientar-se per agafar les dreceres perquè hi ha forçes corriols a la zona) fins a trobar una torre de guaita a mà dreta.

Pujar al peu de la torre pot semblar una bona idea per veure les vistes que ens regala el turó però la veritat és que a dalt no hi ha massa visibilitat i que des del sector, un cop estiguem escalant, en podrem gaudir.

Just en aquest punt (amb la torre a la dreta) hem d'agafar un corriol de baixada que ens queda de cara. Un cop haguem baixat uns quants metres del corriol haurem d'agafar una desviació a la dreta marcada per una fita. Aquest petit sender ens acostarà a la zona de roca.

Per escalar-hi podeu trobar fàcilment diferents ressenyes per internet. Aquí en deixo algunes:

http://www.enlavertical.com/escuelas/view/242

http://fentcamiraids.blogspot.com.es/2009/04/escalar-en-cellecs-maresme.html?m=1

https://sites.google.com/site/escaladesfacils/cellecs

Comments

    You can or this trail