-
-
1,147 f
874 f
0
0.5
1.0
2.08 mi

Viewed 23 times, downloaded 0 times

near Penelles, Catalunya (España)

En aquest punt comença l’anomenada Ruta de Penelles, ruta linial de 3,3 quilometres de longitud que arriba fins a Rocafinestres, ja a la Serra de Bellmunt-Almenara. Aquesta ruta, que esta senyalitzada al llarg de tot el seu recorregut, té com a color distintiu (cada ruta té el seu propi color) el color verd clar (ja sigui en el distintiu que segueix el nom ruta o bé en un punt de color en les fletxes de direcció). El color distintiu de la ruta serà visible en totes les senyals que indiquen direcció. El grau de dificultat d’aquesta ruta es baix, la qual cosa la fa idònia per a totes les edats.

Us recomanem que tingueu els ulls ben oberts, doncs qualsevol racó té el seu encant, podent-vos creuar amb una au estepària, esplèndids carrascars o per exemple veure formacions impressionants de guix. Un altra de les meravelles de la serra son les postes de sol que s’hi poden contemplar.

Aquesta ruta enllaça també amb la Ruta del Camí Ral, la qual és circular de 43km de longitud que travessa longitudinalment la Serra de Bellmunt Almenara i que té com a color distintiu el color verd. Les diferents rutes que surten de cada poble (Montgai, Castellserà, Cubells, Preixens, La Sentiu...) enllacen totes amb la del camí Ral, la qual cosa ens permet dissenyar el nostre propi itinerari, ja que sortint des d’un dels pobles es pot enllaçar amb el cami Ral i finalitzar l’itinerari en un altre poble.

Aquestes rutes ens permeten gaudir de l’espai natural de la serra de Bellmunt Almenara, espai de transició entre els Prepirineus i la Plana d’Urgell. Aquesta serra presenta moltes singularitats tant pel que fa a la flora, a la fauna a la geologia i a l’aspecte més humà.
Senyal explicativa
Senyalització
Senyalització
Senyalització

Comments

    You can or this trail