Gem20
23 1 12

Coordinates 386

Uploaded October 31, 2015

-
-
371 ft
0 ft
0
2.6
5.2
10.42 mi

Viewed 541 times, downloaded 1 times

near Avignon, Provence-Alpes-Côte d'Azur (France)

La ruta va destinada a grups d'estudiants d'Erasmus de la Universitat d'Avinyó, amb la finalitat que puguin conèixer la cultura més representativa de la ciutat. Ja que la ruta passa pels llocs d'interès més destacats d'Avignon, començant per la Universitat, el Museu Lapidaire, el Temple Saint Martail, el Museu Requien, Museu Vouland, el Palau de Roure, la Maison Jean Vilar, el famós Palais des Papes i el seu respectiu museu, per dintre la ciutat la ruta es realitzarà a peu. I finalment amb autobus ens dirigirem cap a Rochefort du Gard on tindrem el gust de visitar el Santuaire Notre-Dame de Grâce.
Waypoint

Universitat d'Avignon

Va ser construïda el 2 de juliol de 1303 per competir amb la Sorbona. aquesta universitat autònoma és una de les més petites de França, però on pots cursar tot tipus d'estudis.
Religious site

Esglesia Catòlica-Pénitents Gris d'Avignon

Religious site

Temple Saint Martail

Va ser construïda originalment al segle 14 com un monestir i escola per als benedictins de Cluny. Actualment es una Església protestant, situada a la cantonada de Rue des Lices i el carrer de la República. L'entrada és gratuïta.
Waypoint

Musée Lapidaire

Museu on podem trobar les restes arqueològiques de la VIla, a més de la presentació de la col·lecció del museu, i la preparació d'exposicions temporals, el museu lapidari ofereix conferències i tallers a qualsevol públic. El preu per estudiants és de 4€.
Waypoint

Musée Angladon

Museu situat dns l'hotel Massilian, una antiga mensió del segle XVIII. Conte una una notable col·lecció d'obres d'art dels segles XX XVIII , XIX. El preu de l'entrada per estudiants és de 3 euros.
Waypoint

Musée Requien

És el museu d'historia natural de la ciutat. L'activitat més representativa del museu és la flora i la fauna desde la prehistoria. El preu per estudiants és de 4 euros.
Waypoint

Musée Louis Vouland

El Museu Louis Vouland, és una col·lecció de discerniment de mobles dels segles 17 i 18 amb porcellana , llums, tapissos , pintures i altres objectes de decoració. L'entrada val 4 euros.
Waypoint

Palais du Roure

És una mansió d'Avingon construïda al segle XV, avui convertida en museu. ON en el seu interior conte col.leccions que inclouen manuscrits i icones, mobles, santons i pessebres, eines, campanes i vestits tradicionals
Waypoint

Maison Jean Vilar

La Maison Jean Vilar va ser inaugurat el 18 de juliol de 1979. Es tracta d'un lloc dedicat a la memòria de treball de Jean Vilar en tots els seus aspectes. La dinàmica d'aquest lloc es basa en l'aliança de tres entitats : l'Associació Jean Vilar , la ciutat d'Avinyó i la Biblioteca Nacional de França ( Departament d'Arts Escèniques ). L'entrada val 3 euros.
Castle

Palais des Papes

És un dels edificis gòtics medievals més grans i importants d'Europa. A molts llocs es anomenat «Palacio de los Papas». El Palau està format per dos edificis : l'antic Palau de Benet XII i el nou Palau de Climent VI.No només és la combinació final el major edifici gòtic de l'Edat Mitjana, sinó que també és un dels millors exemples de l'estil arquitectònic gòtic internacional . El preu de l'enrtrada per estudiants és de 7 euros.
Waypoint

Musée du Petit Palais

Museu corresponent al emblemàtic Petit Palais des Papes. L'entrada és de 3 euros.
Religious site

Sanctuaire Notre-Dame de Grâce

La fundació del primer santuari es remunta a Carlemany. Al 798 s'havia construït una capella dedicada a la Mare de Déu de la Victòria en honor a l'obra de Pipino el del seu pare. En el context de l'època és probable que recordi l'esdeveniment al set de Signargues aquesta construcció. EL'entrada és gratuïta.

Comments

    You can or this trail