Moving time  2 hours 14 minutes

Time  2 hours 47 minutes

Coordinates 4684

Uploaded February 19, 2018

Recorded February 2018

-
-
3,256 f
691 f
0
5.3
11
21.32 mi

Viewed 212 times, downloaded 21 times

near Tortellà, Catalunya (España)

Iba en busca de un Gigante del bosque llamado El Teix De L’Orri, y no lo encontré.

Creía que lo tenía, pero después de ver las fotos originales, me he dado cuenta que he fotografiado a un árbol que no era el Teix, y que tampoco estoy seguro que fuera de la misma especie.

Es una ruta que aunque no lo parezca por la altura que alcanzas, con pocas vistas, y es debido a que los árboles crecen al lado de la carretera sobre los mismos acantilados impidiendo ver a lo lejos.

Creo que se podría hacer con cualquier coche, aunque no estoy seguro,por si acaso es mejor utilizar un todo terreno.

Impresionante encontrar la Iglesia de Sant Andreu de Gitarriu que aparece de pronto frente a ti, que está muy bien conservada por el exterior y que tiene la puerta abierta y aun no ha sufrido ningun acto de vandalismo, teniendo en cuenta que además dentro hay un mueble y algunos objetos de decoración. Espero que continue así para siempre.

Sorpresa también con el Pont de Llierca, sobre el río del mismo nombre y también con un estado muy bueno de conservación y con una altura considerable sobre el agua que hoy se movía lentamente por el río.

Me han dicho que se puede comer en el restaurante de Sadernes, pero hoy estaba cerrado, creo que solo abren los fines de semana. He comido en Can Xac D'Argelaguer.

Volveré a buscar el original Teix de L’Orri.

LA TRADUCCION AL CATALAN ES DEL TRADUCTOR DE GOOGLE

Anava a la recerca d'un Gegant del bosc anomenat El Teix De L'Orri, i no el vaig trobar.

Creia que el tenia, però després de veure les fotos originals, m'he adonat que he fotografiat a un arbre que no era el Teix, i que tampoc estic segur que fora de la mateixa espècie.

És una ruta que encara que no ho sembli per l'altura que aconsegueixes, amb poques vistes, i és a causa que els arbres creixen al costat de la carretera sobre els mateixos penya-segats impedint veure a la llunyania.

Crec que es podria fer amb qualsevol cotxe, encara que no estic segur, per si de cas és millor utilitzar un tot terreny.

Impressionant trobar l'església de Sant Andreu de Gitarriu que apareix de sobte davant teu, que està molt ben conservada per l'exterior i que té la porta oberta i encara no ha patit cap acte de vandalisme, tenint en compte que a més dins hi ha un moble i alguns objectes de decoració. Espero que continuï així per sempre.

Sorpresa també amb el Pont de Llierca, sobre el riu del mateix nom i també amb un estat molt bo de conservació i amb una alçada considerable sobre l'aigua que avui es movia llentament pel riu.

M'han dit que es pot menjar al restaurant de Sadernes, però avui estava tancat, crec que només obren els caps de setmana. He menjat a Can Xac D'Argelaguer.

Tornaré a buscar l'original Teix de l'Orri.
Photo

Tortellá

Photo

Empieza el camino de tierra

Photo

Una copia del Teix

Photo

Fotos

Photo

Info

Photo

Info

Photo

Sant Andreu de Gitarriu

Photo

Arbol

Photo

Fotos

Photo

Sadernes

Photo

Pont de Llierca

Comments

    You can or this trail