• Photo of Montanyà Hotel & Lodge
 • Photo of Mas Raurell
 • Photo of El Montseny nevat de fons
 • Photo of Mas Estanyol, club de Golf Montanyà
 • Photo of Mas Estanyol, club de Golf Montanyà
 • Photo of Pantà de l'Estanyol

Time  2 hours 5 minutes

Coordinates 953

Uploaded March 15, 2016

Recorded March 2016

 • Rating

   
 • Information

   
 • Easy to follow

   
 • Scenery

   
-
-
2,740 ft
2,398 ft
0
1.6
3.2
6.49 mi

Viewed 1418 times, downloaded 80 times

near els Hostalets de Balenyà, Catalunya (España)

Sortim del Montanyà Hotel & Lodge en direcció a la hípica i seguim recte per el Carrer Els Cavalls. Al final del carrer girem a l'esquerra a pocs metres trobem una pista a la dreta sense asfaltar, entre aquesta pista i la carretera asfaltada hi ha un camí que entra cap al bosc, aquest és el que seguirem.
****
Partimos del Montanyà Hotel & Lodge, en dirección a la hípica y seguimos recto por la calle "Els Cavalls". Al final de esta calle giramos a la izquierda y a pocos metros encontramos una pista a mano derecha sin asfaltar, entre esta pista y la carretera hay un camino que entra en el bosque, este es nuestro itinerario.
****
We start from Montanyà Hotel & Lodge, toward the equestrian and continue straight along the street "Els Cavalls". At the end of this street turn left and a few meters we find a track on the right unpaved, between this track and the road there is a path that goes into the woods, this is our itinerary.
****
Nous partons de Montanyà Hôtel & Lodge, vers l'équitation et continuer tout droit le long de la rue "Els Cavalls". A la fin de cette rue, tourner à gauche et à quelques mètres, nous trouvons une piste sur la droite non pavée, entre cette piste et la route il y a un chemin qui va dans les bois, ceci est notre itinéraire.

View more external

Information

Montanyà Hotel & Lodge

Sortim del Montanyà Hotel & Lodge en direcció a la hípica i seguim recte per el Carrer Els Cavalls. Al final del carrer girem a l'esquerra a pocs metres trobem una pista a la dreta sense asfaltar, entre aquesta pista i la carretera asfaltada hi ha un camí que entra cap al bosc, aquest és el que seguirem. **** Partimos del Montanyà Hotel & Lodge, en dirección a la hípica y seguimos recto por la calle "Els Cavalls". Al final de esta calle giramos a la izquierda y a pocos metros encontramos una pista a mano derecha sin asfaltar, entre esta pista y la carretera hay un camino que entra en el bosque, este es nuestro itinerario. **** We start from Montanyà Hotel & Lodge, toward the equestrian and continue straight along the street "Els Cavalls". At the end of this street turn left and a few meters we find a track on the right unpaved, between this track and the road there is a path that goes into the woods, this is our itinerary. **** Nous partons de Montanyà Hôtel & Lodge, vers l'équitation et continuer tout droit le long de la rue "Els Cavalls". A la fin de cette rue, tourner à gauche et à quelques mètres, nous trouvons une piste sur la droite non pavée, entre cette piste et la route il y a un chemin qui va dans les bois, ceci est notre itinéraire.
Ruins

Mas Raurell

Actualment està deshabitat i tant sols s’utilitza com a corral pel bestiar oví. **** Actualmente resta deshabitado y tan solo se utiliza como corral para el ganado ovino **** It is currently uninhabited and only used as a corral for the sheep. **** Il est actuellement inhabité et seulement utilisé comme un corral pour les moutons.
Photo

El Montseny nevat de fons

A l'horitzó el Pla de la Calma, Collformic i el cim encara nevat del Matagalls
panorama

Mas Estanyol, club de Golf Montanyà

Arribem al camp de Golf del Montanyà, amb el Mas Estanyol al fons Antiga parèsia de L’Estanyol, pertany al municipi del Brull. Tot just abans d’arribar a la casa s’hi troba una alzina monumental, digna de ser visitada **** Antigua casa del campo del Estanyol, pertenece al municipio del Brull. Justo antes de llegar a la casa hay una encina monumental, digna de ser visitada. ****
Lake

Pantà de l'Estanyol

Pantà de l'Estanyol

1 comment

 • Photo of kanimo7 SQM

  kanimo7 SQM Mar 17, 2019

  I have followed this trail  verified  View more

  Ruta senzilla, agradable i entorn magnífic. La propera vegada la farem amb btt

You can or this trail