-
-
7,728 f
5,290 f
0
0.5
1.1
2.14 mi

Viewed 17 times, downloaded 0 times

near Senet, Catalunya (España)

Pugem tot dret pel con de derrubis sense camí marcat, tot veient arbres tombats per antigues allaus.

En arribar al circ girem cap al sud per encarar l'aresta des del principi intentant evitar el que semblen incòmodes tarteres més endavant. Primer tram d'aresta molt senzill, encara pel mig del bosc amb arbres. A continuació arriba una tartera inestable que ens porta a una primera agulla amb molts passos de mans però senzilla.

D'aquí fem un tram ja en aresta horitzontal amb un parell de desgrimpades en que cal vigilar perquè la roca està molt trinxada.

En arribar a un coll evident comencen les dificultats. Trobem una ruta per terreny vertical i rampes d'herba que ens permet arribar al punt més alt de l'aresta, però alguns passos són delicats. En vista de que les dificultats poden augmentar si continuem, i donat que no duem gens de material, abandonem fent una desgrimpada molt delicada fins al coll.

Aquí tirem pel dret per una tartera que ens durà al circ principal.

Per al proper intent caldrà dur una corda de 60m i material per a muntar ràpels. Segons el mapa de l'ICC hi ha més endavant un desnivell de 20m i des de la distància es veia algun petit ressalt que segurament caldrà protegir.

Comments

    You can or this trail