-
-
2,147 ft
771 ft
0
6.4
13
25.64 mi

Viewed 27 times, downloaded 0 times

near Vallbona d'Anoia, Catalunya (España)

Vallbona - Bosc de l'Àliga - Can Martí de l'Estela - Pierola - matamaxos - El Bruc - Font de Ferro - paperera de La Pobla de Claramunt - La Rata - Font de la Reina - camí Ral - Vallbona

La ruta entre Vallbona i El Bruc te diverses opcions.
Una opció es la ruta "Vallbona - El Bruc pujant per Can Martí de l'Estela i baixar per la trialera fins la riera de Pierola.
Una altre opció seria aquesta nova ruta "Vallbona - El Bruc (per Pierola)", pensada per a persones que per la raó que sigui, no vol fer trialeres, i que prefereixen donar una petita volta.
I per últim, una altre opció que surt en aquesta ruta seria "Vallbona - El Bruc (pel cementiri de paper)". Aquesta es una variant que es pot fer sempre que un vulgui, i es més que res, per canviar i no passar sempre pels mateixos camins.
Waypoint

Bosc de l'Àliga

Bosc de l'Àliga és una entitat de població del municipi de Piera, a la comarca de l'Anoia.
Waypoint

Can Martí de l'Estela

Can Martí de l'Estela és una entitat de població del municipi de Piera, a la comarca de l'Anoia.
Waypoint

Els Hostalets de Pierola

Els Hostalets de Pierola és un municipi de la comarca de l'Anoia, anomenat Pierola fins el 1987.
Waypoint

Pierola

Waypoint

El Bruc

El Bruc és un municipi de la comarca de l’Anoia.
Archaeological site

Balma de Can Solà

Waypoint

Montserat Parc

Montserrat Parc és un poble del municipi d'El Bruc (Anoia).
Mountain pass

Coll del Bruc

Waypoint

Cal Carreres

Picnic

Font de Ferro

El seu nom ve d'una petita font. Allà mateix han col·locat una taula amb bancs, que es poden aprofitar per descansar o per esmorzar còmodament.
Waypoint

Cal Muset

Castle

Castell de Castellolí

El castell de Castellolí, antigament conegut com a castell d'Aulí, és un castell molt enrunat, situat al municipi de Castellolí, Anoia. Del recinte encara es conserven importants fragments de muralla, una gran cisterna i dues estances cobertes amb volta de mig punt. En un dels extrems es conserven l'absis guarnit amb bandes llombardes de la que va ser església romànica de Sant Feliu, i que, posteriorment dedicada a Sant Vicenç, fou parroquial fins a l'any 1705.
Waypoint

Cal Jaume Bruguers

Waypoint

Cal Mabres

Waypoint

La Rata

Waypoint

Capellades

Capellades és una vila i municipi de la comarca de l'Anoia.
Waypoint

Font de la Reina

La Font de la Reina és un veïnat de la vila de Capellades (Anoia). És a l'est de la vila, a l'antic camí ral que vorejava el riu. Està format per un reduït conjunt d'edificis que formen un únic carrer. Hi ha una capella dedicada a santa Bàrbara, del segle XVII. El lloc constituïa un lloc estratègic de pas fet que explicaria l'existència de nombrosos hostals. Al costat del portal d'un hostal hi ha una font neoclàssica en forma de bust femení, dels pits de la qual brollaven dos raigs d'aigua. Hom creu que fou esculpida en memòria de la reina Peronella d'Aragó, muller de Ramon Berenguer IV, que el 1151 va passar pel lloc, que ha conservat en el seu topònim el fet històric.
Waypoint

Piera

Piera forma part de la comarca de l'Anoia i és el terme municipal més extens. Limita al nord amb Castellolí i el Bruc, al sud amb Sant Sadurní d'Anoia, a l'est amb Masquefa, a l'oest limita amb Cabrera d'Igualada, al nord-est amb els Hostalets de Pierola, al nord-oest amb els termes de la Pobla de Claramunt i Vallbona d'Anoia, el sud-est amb Sant Llorenç d'Hortons i al sud-oest amb Torrelavit. Té una superfície de 57’3 km² i una altitud mitjana de 324’7 metres. Piera té més de 14.000 habitants. Aquesta població augmenta considerablement a l'estiu, degut a les segones residències.

Comments

    You can or this trail