Moving time  2 hours 9 minutes

Time  2 hours 45 minutes

Coordinates 2756

Uploaded January 11, 2019

Recorded January 2019

-
-
974 f
21 f
0
2.8
5.7
11.35 mi

Viewed 218 times, downloaded 8 times

near Blanes, Catalunya (España)

Cuando salimos de Blanes ya sabíamos que llegaríamos de noche a Vidreras, pero no sabíamos que sería tan tarde y es que el ascenso es muy duro, especialmente el tramo que va desde Sant Pere del Bosc hasta Mont Barbat que es la parte más alta de esta ruta.

Pero tambien es verdad que creo que el recorrido es el más corto que se pueda encontrar para llegar desde Blanes a Vidreres, y al decir corto me refiero a la distancia en metros.

Se sale de Blanes y en dirección hacia el norte se toma el camino de San Pere del Bosc, por el mismo se llega a pasar cerca del Santuario del mismo nombre.

A partir de aquí empieza lo que he explicado antes lo más duro de la subida pero una vez arriba hay un descenso continuo y pronunciado hasta Vidreres sin ninguna otra subida y que pasa por el centro de la urbanización.

LA TRADUCCION AL CATALAN ES DEL TRADUCTOR DE GOOGLE.

Quan vam sortir de Blanes ja sabíem que arribaríem de nit a Vidreres, però no sabíem que seria tan tard i és que l'ascens és molt dur, especialment el tram que va des de Sant Pere del Bosc fins a Mont Barbat que és la part més alta d'aquesta ruta.

Però també és veritat que crec que el recorregut és el més curt que es pugui trobar per arribar des de Blanes a Vidreres, i en dir curt em refereixo a la distància en metres.

Se surt de Blanes i en direcció cap al nord es pren el camí de Sant Pere del Bosc, pel mateix s'arriba a passar prop del Santuari del mateix nom.

A partir d'aquí comença el que he explicat abans el més dur de la pujada però un cop a dalt hi ha un descens continu i pronunciat fins a Vidreres sense cap altra pujada i que passa pel centre de la urbanització.
Photo

Blanes

Photo

Info

Photo

Info

Photo

Sant Pere del Bosc

Photo

Fotos

Photo

Fotos

Photo

Fotos

Photo

Vidreres

Comments

    You can or this trail