Moving time  4 hours 23 minutes

Time  4 hours 53 minutes

Coordinates 7011

Uploaded April 18, 2019

Recorded April 2019

-
-
6,907 ft
1,277 ft
0
7.5
15
30.03 mi

Viewed 114 times, downloaded 1 times

near Codalet, Occitanie (France)

Sortida dura, pero no difícil.
La gran dificultat està en els Km de pujada.
La ruta no te cap dificultat, a l'inici és carretera asfaltada fins a tocar el final càmping Les Sauterelles.
Un cop superades les primeres rampes, força dures inicien un compte enrere de 19 revolts, és llarg, tot i que els darrers són suaus.
Un cop acabats els revolts la pujada torna a posar-se seria de veritat, fins el túnel, un cop superat afluixa fins un pas canadenc i, a partir d'aquí ja no para de pujar.

Jo no he pujat fins dalt el refugi Els Cortalets per que encara hi ha força neu i els darrer 3 km he hagut d'arrossegar la bici per què el camí ja era gairebé impracticable.

La baixada ESPECTACULAR, llarga i amb un terreny per poder córrer, tot i que al principi es força irregular. Un cop passem el pas de de bestiar (foto) es una pista fàcil i molt ràpida.
Un cop arribats Villerac ja tornen a tenir asfalt i cotxes.

Cal tenir una bona condició física i molta paciència, sobretot a la pujada, són més de 20km que si voleu els podeu escurçar si comenceu a Fillols

Es apte per bicicletes de GRAVEL, però compte amb el pinyons que hi trams força durs.
Es apte per a bicicletes amb ajuda elèctrica, però compte amb el consum de la bateria, potser al refugi no pugueu carregar i malgrat el que queda es tot baixada hi ha alguna lleugera pujada.

Apa que vagi be.


Raons per les quals és saludable anar amb bicicleta:

El ciclisme és un dels esports més durs i extrems que existeixen. Els ciclistes professionals recorren cada any centenars i centenars de quilòmetres, faci fred, plogui o nevi. Són un exemple de vida sana i dedicació, que podem copiar perquè el nostre cos se senti millor. I és que pedalejar, a més de ser una moda ecològica, econòmica i addictiva, porta a la nostra salut una sèrie de beneficis que pel Dia Mundial de la Bicicleta et detallem.

Redueix el risc d'infart

Varis estudis van confirmar que anar amb bicicleta redueix a la meitat el risc de patir un atac al cor. Això és així perquè al pedalejar augmenta el ritme cardíac i la pressió arterial disminueix.

Eleva el colesterol 'bo' i redueix el 'dolent'

Un pedaleig constant fa que els vasos sanguinis siguin més flexibles, evitant que es calcifiquin. Això contribueix a reduir l'anomenat colesterol 'dolent', el LDL, i a elevar el 'bo', el HDL.

Evita els dolors d'esquena

La inactivitat o les males postures en asseure's generen incòmodes dolors d'esquena. Si en muntar amb bici adoptem una posició amb el tors inclinat cap a davant, aconseguirem que els músculs es tibin,
estabilitzant el tronc. Per tant, és una bona forma que nostra esquena no pateixi.

Ajuda a evitar les infeccions i el càncer

El sistema immunològic es reforça muntant amb bicicleta. Però compte, tan sols amb un esforç moderat, en cas contrari contribuirem a afeblir-lo. Així mateix, el pedaleig està recomanat per a persones que pateixen càncer perquè aquesta activitat activa els «fagotitos», cèl·lules que capten i eliminen microorganismes nocius.

Millora les articulacions

Encara que es tendeix a pensar que la bicicleta fa patir als genolls, la veritat és que pedalejar contribueix a protegir-los. A diferència d'altres esports, com el 'running', en el ciclisme la major part del pes del cos recau sobre el seient i no sobre els genolls. A més, aconseguirem unes cames fibroses i atractives.
Font:
http://www.regio7.cat/salut/2015/04/19/deu-raons-per-les-quals/310523.html
Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Comments

    You can or this trail