Moving time  one hour 15 minutes

Time  2 hours 24 minutes

Coordinates 1315

Uploaded December 20, 2018

Recorded December 2018

-
-
675 f
343 f
0
1.3
2.5
5.04 mi

Viewed 36 times, downloaded 2 times

near Sant Cugat del Vallès, Catalunya (España)

Sant Cugat del Vallès 1
Ruta força fàcil que es pot fer facilment si tens un bon control de bici. a la UTM 426751;4591261 trobarem la font de Sant Pau. La ruta es circular així que el primer tram i el últim son el mateix recorregut fins arribar al pi d'en xandri.
Des del pi d'en Xandri agafarem el primer corriol. Es necessari fixar-te bé en les fotografies per saber quin és el camí correcte.
Primera cruïlla que ens trobem poc després d'haver començat. Tirem cap a l'esquerre.
Ens trobem a la segona cruïlla del camí que es troba molt aprop de l'anterior. Aquí haurem de agafar el camí de la dreta per tal de poder-nos endinsar al parc de collserola.
Ens trobem a la tercera cuïlla situada al final del camí on ens trobavem. Aquí agafarem el camí de l'esquerra per tal de poder continuar el camí.
Al final del camí ens trobem un camí on hi ha una cadena. Allà tirarem cap a la dreta, el camí que segueix que no hi ha la cadena i fa una mica de pujada.
Poc després d'haver agafat el camí trobarem una intersecció. En aquest punt trobarem una casa abandona a ma esquerra. Nosaltres seguirem rectes desixant enrere la casa.
Uns metres més enllà veurem una altre intersecció on hi haurà un camí a ma esquerra que tirarà cap avall. Nosaltres no ens desviarem i seguirem pel mateix camí
Ens trobem dos camins. El de la dreta i el de l'esquerra. Nosaltres agafarem el de l'esquerra per dirigin-se al primer punt de la ruta ''Flor de maig''
Seguirem rectes seguint el camí que haviem fet fins ara
A ma dreta trobarem un nou camí formant una difurcació pero nosaltres no l'agafarem i seguirem pel cami de l'esquerra que era en el qual estàvem.
A ma esquerra trobarem un nou camí, perqò nosaltres agafarem el camí de la dreta direcció al Turó de la torresfera
Nova difurcació, agafarem el camí que indica la direcció de can coll
Ens trobem al turó de la torresfera on hi ha situat un gran dipòsit d'aigua. Un cop som allà veurem que hi ha dos camins a ma esquerra un que hi ha una cadena i l'altre que no. Nosaltres agafarem el camí que no hi ha cap cadena. En aquell camí s'ha de tenir cura de no caura amb la bicicleta ja que si hi ha fang rellsca molt.
Acabem la baixada d'abans i enstrobem un camí on a ma dreta trobem una valla. Agafaem el camí de ma dreta seguint la valla plena de plantes que ens trobem.
Ens trobem a Flor de maig. Per tal de seguir la ruta ens dirigirem a la font de Sant Pau. per això haurem de seguir el mateix camí fins a trobar un nou camí a ma esquerra.
Al final del camí ens trobem a ma esquerra un nou cami que fa baixada-. L'agafarem i anirem direcció a can coll on passarem abans per la Font de Sant Pau.
Ens trobem a la font de sant Pau. seguirem pel mateix camí que veniem.
Trobats aquest punt ens trobem amb aquesta difurcació i agafarem el camí de l'esquerra per continuar el nostre cami per dirigir-nos a can coll
Ens trobem a les ruïnes del club montserrat. Això està a sota de can coll així que haurem de creuar aquesta gran esplanada per podernos dirigir al següent camí que continua després de les ruïenes.
Ens trobem a la difurcació de ma esquerra després d'haver sortit del edifici Ambiental de Can coll, seguirem pel camí recte, no girarem.
Seguirem pel mateix camí que veniem i no girarem. Anirem direcció Sant Cugat
Ens trobem un pooster amb les indicacions. Nosaltres agafarem la direcció per anar a Can codonyers
Quan arribem aqui veiem can codonyers. cal vigilar no passar-se el cami de ma esquerra ja que serà aquell el que haurem d'agafar per continuar la ruta
La casa anomenada can codonyers, hem de tirar el cami de l'esquerra.
En poc trobarem una altre diforcació on haurem d'agafar el camí de l'esquerra per poder tornar al pi d'en xandri
Ara en aquest últim tram s'ha destar atent a les indicacions ja que hi han molts cruïlles, agafem la cruïlla de l'esquerra
Ens trobem a la torre cendrera del parc de collserola, aquest serà l'últim punt abans d'arribar al pi d'en xandri
Ens trobem al pi d'en xandri. El que ha sigut el inci i final d'aquesta ruta circular de 8km. Hem començat aquí i acabat aquí per què aquest pi te molt significat per la ciutat de sant cugat a més de ser un pi de mes de 210 anys...

Comments

    You can or this trail