-
-
1,282 ft
-143 ft
0
9.7
19
38.77 mi

Viewed 1294 times, downloaded 72 times

near S'Agaró, Catalunya (España)

Ruta d'autèntic Btt, sortint de S'Agaró, anem cap a Sant Feliu de Guíxols, on comencem tot un seguit de pujades i baixades amb molt desnivell, que ens du a la zona de Sant Baldiri. Desprès d'un seguit de pujades i baixades, entrem al Massis de Cadiretes que ens portarà a l'Ermita de Sant Grau d'Ardenya. Pugem al Coll del Sastre on desprès d'un descens vertiginós , arribem a Tossa de Mar. Un cop a Tossa, aprofitem un parc que hi ha a l'entrada per recuperar forces. Tornem paral·lels a la carretera que va a Llagostera GI-681 per un sender marcat molt entretingut fins a coronar el coll de Terra Negra. Travessem la carretera i fem segurament una de les ascensions més dures de la jornada fins al Coll de la Mallorca, on ja un cop coronat, farem un descens vertiginós i molt ràpid ( i perillós pel camí molt argollat que amb un ferm de sauló fa que molts cops la bici et faci molts estranys)per la zona dels Terrissos que ens portarà a Llagostera. Un cop arribem al poble de Llagostera,tornem cap a S'Agarò per la via verda. Aprofitem els km més plans de la via verda per moure "desarrollo" i acabar de gastar les poques energies que ens quedin.

1 comment

  • Photo of cristian.llamas

    cristian.llamas Sep 15, 2019

    Llarga i divertida, amb pujades dures però assequibles i unes quantes baixades bastant divertides. El segment que va de Tossa fins a la carretera es pot fer llarg si es va cansat, perquè son uns quants kms (8 aprox) de puja-baixa i sense gaire visibilitat del que queda per davant. I just després d'aquest tram, ve una sorpresa amb una bona pujada quan creies ja havies acabat. Però val la pena perquè la baixada de després fins a la carretera que va a Llagostera es molt divertida i amb vàries ocasions per provar salts.

    Jo la vaig fer desde Platja d'Aro i per a que la tornada des de Llagostera no fos tota plana pel carrilet, vaig agafar la pujada fins al Puig dels Lladres (bastant dura en el primer tram) i la baixada de tornada al carrilet.

    En total m'han sortit 69kms. Divertida!

You can or this trail