-
-
427 f
56 f
0
5.0
10
20.07 mi

Viewed 384 times, downloaded 5 times

near Peralada, Catalunya (España)

Sortida Mensual de la Penya corresponent al mes d’octubre del 2007 amb el següent itinerari: Peralada, Carretera de Vilabertran, Camí de Cabanes, Carretera a Masarac, Carretera de Vilarnadal, Coll de la Muntada, Capmany, Carretera de Sant Climent de Sescebes, Ullastre, Sant Climent de Sescebes, Espolla, Mollet de Peralada, Masos de Morassac, Peralada.

Sortim de l’aparcament de davant el Centre Social en direcció al Castell i passat aquest trenquem a l’esquerra per passar per sota l’arc que uneix el Castells i Sant Domènec per arribar a la rotonda i sortir per la segona en direcció Vilabertran. Passat el pont trenquem a la dreta per un camí asfaltat i sense rètols que anirem seguint fins que desemboca a la carretera de Cabanes a Masarac, prop del primer. Trencarem a la dreta en direcció Masarac fins que aproximadament al kilòmetre cinc i mig en creui un camí asfaltat on trencarem a l’esquerra en direcció Vilarnadal, hi ha un rètol que ens ho indica, i que seguirem fins arribar al Poble. Entrem a Vilarnadal pel carrer que ens queda al davant que aviat gira a l’esquerra i just passada la parada de l’autobús trenquem a la dreta per un camí asfalta el qual acabarà de voltar el poble fins que trobem el camí passa a ser de terra just en un punt on conflueixen altres vies asfaltades. El camí comença a pujar i passarem primer pel mig de camps, més tard per garrics i bosquet i encarà més amunt per camps de vinyes i oliveres fins que després duna breu baixada estarem al Pla de la Bateria on trobarem una bifurcació on anirem cap a la dreta i quan en cent metres trobem un altre camí girarem a l’esquerra on enfilarem cap a Capmany. Quan trobem la carretera girem a la dreta i enfilem cap a Sant Climent de Sescebes on arribarem després cinc kilòmetres i mig una vegada haguem passat el nucli de Ullastre i la carretera d’accés al campament militar. Sense deixar la mateixa carretera seguirem en direcció Espolla on arribarem en uns quatre kilòmetres més i quan arribem a les avistes del poble la carretera descriu un arc d’un quart de circumferència per passar per davant la Cooperativa abans d’arribar a una rotonda on agafarem la primera sortida en direcció Mollet de Peralada on arribarem després d’uns tres kilòmetres. Travessarem Mollet i enfilem direcció Peralada i en poc menys de tres kilòmetres passem pels Masos de Morassac, en uns tres-cents metres deixem a l’esquerra la Salanca on podrem veure la capella de Sant Amanç mig amagada pocs metres abans de arribar-hi. En poc més d’un kilòmetre arribem a l’entrada de Peralada on seguirem recta fins que una casa en obligui a desviar-nos i on trencarem a l’esquerra i quan arribem al final del carrer només queda girar a la dreta i arribarem al Centre Social, on girarem a l’esquerra per cercar l’entrada de l’aparcament on havíem sortit.

El recorregut discorre principalment per camins asfaltats i carreteres, algunes d’algun transit, però el tram de Vilarnadal a Capmany es per camí de terra i amb força pujada per lo que recomanen portar una BTT

El trac es una reconstrucció més o menys encertada del recorregut que férem aleshores, doncs a passat força temps i la memòria vegada falla.

Sortida realitzada el 7 d’octubre del 2007

Comments

    You can or this trail