Coordinates 1539

Uploaded November 2, 2015

Recorded October 2015

 • Rating

   
 • Information

   
 • Easy to follow

   
 • Scenery

   
-
-
284 f
50 f
0
5.6
11
22.34 mi

Viewed 1404 times, downloaded 71 times

near Peralada, Catalunya (España)

(CAT) Ruta molt bonica de fer i per a totes les edats, es pot fer amb bicicleta de cicloturisme. Només hi ha un parell de trams molt curts i un altre parell de trams d'escales (marcats amb w.p.) on s'ha de baixar de la bici, la resta es realitza per camí ample i algun corriol senzill.
Surto de Peralada per la via Pirirenuxs, aquest tram transcorre per carretera amb escàs tràfic pel que s'ha d'anar amb precaució (w.p."precaució"). Al cap d'1.9Km enllaça amb la via verda El Camí de la Muga, que va seguint el curs de La Muga per camí ample fins a Pont de Molins i d'aquí fins a Boadella per camí combinant amb algun que un altre corriol senzill i divertit de fer. La veritat és que aquest tram és el més bonic de tota la ruta doncs es passa per racons molt bonics.
Arribo a Boadella, una volta pel poble i de tornada pel mateix camí. Desfaig el camí fins a passat Pont de Molins on em desvio per passar per Cabanes i d'aquí a Peralada per carretera sense tràfic combinant amb algun tram de camí. Abans d'entrar a aquesta població, s'ha de travessar El Llobregat i com no hi ha un pas sobre ell, pot succeir que si ha plogut en els dies anteriors baixi bastant aigua per, per la qual cosa aconsellaria seguir recte en el w.p."Alternatiu" i per aquesta carretera asfaltada amb molt poc tràfic, s'arriba a l'entrada de Peralada. Avui baixa poca aigua i ho he pogut creuar sense problemes (hi ha foto del pas) . Per la via Pirinexus, arribo a Peralada.

(ES) Ruta muy bonita de hacer y para todas las edades, se puede hacer con bicicleta de cicloturisme. Sólo hay un par de tramos muy cortos y otro par de tramos de escaleras (marcados con w.p.) donde se debe bajar de la bici, el resto se realiza por camino ancho y algún corriol sencillo.
Salgo de Peralada por la vía Pirirenuxs, este tramo transcurre por carretera con escaso tráfico por lo que se debe ir con precaución (w.p."precaució"). Al cabo de 1.9Km enlaza con la vía verde El Camí de la Muga, que va siguiendo el curso de La Muga por camino ancho hasta Pont de Molins y de ahí hasta Boadella por camino combinando con algún que otro corriol sencillo y divertido de hacer. La verdad es que este tramo es el más bonito de toda la ruta pues se pasa por rincones muy bonitos.
Llego a Boadella, una vuelta por el pueblo y de vuelta por el mismo camino. Deshago el camino hasta pasado Pont de Molins donde me desvío para pasar por Cabanes y de ahí a Peralada por carretera sin tráfico combinando con algún tramo de camino. Antes de entrar a esta población, se debe atravesar El LLobregat y como no hay un paso sobre él, puede suceder que si ha llovido en los días anteriores baje bastante agua por, por lo que aconsejaría seguir recto en el w.p."Alternatiu" y por esa carretera asfaltada con muy poco tráfico, se llega a la entrada de Peralada. Hoy baja poca agua y lo he podido cruzar sin problemas (hay foto del paso) . Por la vía Pirinexus, llego a Peralada.
River

1

River

13

Photo

14

Photo

15 16

Photo

17

River

18

River

2 3

Photo

20

Photo

21 22

Photo

24 26

Photo

29 30

Photo

31

Photo

33

Photo

34 35

Photo

36

Photo

4

River

5

River

6 7

River

8 12

Information

Alternatiu

River

El Llobregat

Information

Escales

Information

Escales2

Risk

Precaució

1 comment

 • Photo of alex_freeathete

  alex_freeathete Aug 30, 2018

  I have followed this trail  View more

  Ruta molt maca, la vam fer fa uns dies amb els companys de la feina i ens ha agradat molt. Nosaltres la hem estirat uns 3km més. Es bastant planera, menys el tram cap a boadella que hi ha unes pujadetes, però tampoc són molt difícil. Curiós la casa "abandonada" on per darrere s'han de baixar unes escales.

You can or this trail