-
-
292 f
50 f
0
5.8
12
23.31 mi

Viewed 1300 times, downloaded 9 times

near Sa Mesquida, Baleares (España)

AQUESTA RUTA PASSA PER CAMINS PRIVATS. CAL DEMANAR PERMÍS ALS PROPIETARIS O CERCAR RUTES ALTERNATIVES.
Sortida de Maó per fer una primera ruta dels camins rurals de Llucmaçanes. Prenem el Camí Negre que surt de Jardins de Malbúger i girem a la dreta al arribar al Camí Vell de Llucmaçanes. Quan arribem al Camí de Na Ferranda, a la dreta prenem el Camí de Tornaltí d'en Vigo que ens duu fins l'Aeroport. D'allà tornem a Llucmaçanes pel Camí de Tornaltí. Des d'allà direcció a Sant Lluís pel Camí de Son Xoriguer i el Camí des Marrocs fins arribar a Sa Volta des Milord.
Intentem arribar fins a Binisafúller pel Camí des Barranc de Binisafúller, (privat) però el seu abandonament ens fa tornar enrrera i prendre es Camí de n'Huguet per continuar per Sa Volta des Milord i agafar es Camí de Biniparratx fins la seva intersecció amb el Camí de Cavalls.
Pel Camí de Cavalls, des de Binisafúller fins es Lloc de S'Argossam, Carretera de Canutells, Carretera de Binidalí, en direcció a Sant Climent, girant a la dreta pel Camí de Matxani (privat), que ens duu novament a Sa Volta des Milord, per darrera s'Aeroport.
Tornada a Llucmaçanes pel Camí de Biniati i Camí de Biniparrell. D'allà cap a Maó pel Camí de Malbúger i el de Santa Maria.

Comments

    You can or this trail