-
-
2,509 f
709 f
0
5.8
12
23.1 mi

Viewed 235 times, downloaded 1 times

near Montagut, Catalunya (España)

Sortida des de Montagut en direcció a la carretera del Cos, abans d'arribar a Can Llobera agafem un corriol que passant per Can Font porta fins a la carretera de Can Banal, la seguim (per asfalt) fins al trencant del Trull, on agafem la pista de pujada cap a Planselloses, un cop a dalt agafem el trencant de l'Espigoler i ens desviem per un corriol a mà esquerra just abans de la casa. En aquest tram pot haver-se de fer algun tros a peu. Quan arribem a Coll Pregon seguim pujant per pista fins a Coll de Palomeres on ens desviem a mà esquerra per una nova pista (no gaire marcada) a mà esquerra.
Deprés d'un petit tram de pujada, comencem la baixada per pista fins a la casa de Pruan on agafem un corriol que ens durà fins a la pedrera d'en Vinyoles (aquest tram és pràctiacment tot ciclabel). Quan trobem la pista la seguim a mà dreta fins a la carretera d'Oix, un cop aquí anem en direcció a Can Bundanci i cap a la carretera de la Vall del Bac (farem uns 1.5km d'asfalt).
Agafem la pista de pujada cap a Can Malcasat i la seguim de pujada fins a trobar la pista de Toralles. La part final d'aquest tram és bastant pedregós i ha de fer-se a trossos a peu.
Un cop a la pista de Torralles la seguim a mà esquerra i de pujada fins que trobem una nova pista a mà esquerra (a 180º) amb una barrera verda. Passem la barrera i seguim de pujada fins a sobre de la Serra del Totx.
Aquí comença la segona baixada del dia, primer per pista i al cap de poc per un corriol bastant ràpid anem fins a la pista de l'Oliva Giberta (per aquest encreuament ja hi hem passat de pujada). Seguim la pista, i passant pel costat de la casa, agafem un nou corriol a mà esquerra fins a la carretera d'Oix.
Baixem uns 100m. per asfalt fins a un corriol a mà esquerra que, primer de baixada i després de pujada, ens porta fins al Collet de Camporiol. Des d'aquí pugem per pista, en direcció a Santa Bàrbara, fins al Coll de Palomeres (que també ja hi haviem passat) i agafem un nou corriol de baixada fins a la pista de Plujà. La seguim en direcció a la casa Vella de Planselloses on agafem un nou corriol (a mà esquerra) fins a la carretera de Sadernes.
Seguim a mà dreta, per asfalt, fins al trencant del càmping del Plà del Pont on agafem una pista a mà esquerra, que amb algun tram de corriol, porta de nou a Montagut.

Comments

    You can or this trail