-
-
1,217 f
453 f
0
9.2
18
36.72 mi

Viewed 37 times, downloaded 2 times

near Lleida, Catalunya (España)

Aquesta ruta transcorre per trams de carretera esfaltada, pista i senders ciclables. El recorregut surt de Lleida pel Camì de Vallcalen cap a les antenes d'Alpicat, abans d'encarar la dura pujada, girem a l'esquerra que ens menarà a un sender ciclable. Aquest sender es força entretingut i travessarem pel mig de les vinyes de Raimat, les quals, en portaran fins el bar de les piscines de Raimat. Desfem un tram de camì, el qual, ens portara cap a una pista que desguassarà a la carretera que duu a Raimat, girem a la dreta fins la rotonda Lleida/Almacelles, girem a la tercera sortida en direccio cap a la Saira. A l'arribar a la Saira, girem a la dreta, seguint aquest itinerari arribarem a la variant i als senders de Rossellò/Alguaire.
El temps emprat inclou l'esmorzar a les piscines de Raimat i el vermut al Capital de Cap-pont a Lleida. El temps real de la ruta sense parades és de 4:15
La ruta ha estat gravada amb el wikiloc del mòbil, motiu pel qual, heu d'afegir 100 metres al desnivell i un parell de quilòmetres més.

Comments

    You can or this trail