Coordinates 1167

Uploaded February 24, 2015

Recorded February 2015

 • Rating

   
 • Information

   
 • Easy to follow

   
 • Scenery

   
-
-
1,151 f
594 f
0
3.5
7.1
14.15 mi

Viewed 789 times, downloaded 36 times

near Lavern, Catalunya (España)

(CAT) Ruta fàcil amb algun tram de desnivell però que es pot fer tranquil•lament i que combina trossos de camí de terra amb camí asfaltat sense tràfic. A excepció de dues ocasions que s'ha de creuar la N-340, la primera per semàfor en la població de Les Cabòries. I la següent, sortint de Cantallops i que està marcat amb el w.p. “Perill”.
Sortim de l'estació de Renfe de Lavern per camí paral•lel a l'autopista que ràpidament deixem creuant-la per un pont i ens dirigim direcció S. Sebastià del Gorgs on un preciós monestir ens rep.
Sortint d'aquesta població anirem per camí asfaltat fins a passat Les Cabòries on farem un tros pel costat d'uns vinyers i tornarem a l'asfalt sense tràfic fins a passat Les Gunyoles. Cal visitar la torre romana més gran de la península que hi ha en aquest poble.
Sortim d'ell i seguint la “ruta blava de les Gunyoles” ens endinsem al bosc per camí de terra, al principi per una divertida baixada amb magnífiques vistes que van des de Montserrat fins al mar per després, deixar aquesta ruta i pujar de forma escalonada fins a arribar a Cantallops.
Allí ens desviem per anar al Bar (marcat amb el w.p.”Bar”) on es poden fer uns bons esmorzars ;).
Després de circular uns metres pel voral, creuem de nou la N-340 pel que en aquest punt cal anar amb compte (w.p.”Perill”). Arribem a Sant Pau d’Ordal i ens desviem un curt tram per carretera amb escàs tràfic per visitar una cava. Després tornem a S. Pau i d'aquí a Lavern per l'esmentada carretera.

(ES) Ruta fácil con algún tramo de desnivel pero que se puede hacer tranquilamente y que combina trozos de camino de tierra con camino asfaltado sin tráfico. A excepción de dos ocasiones que se debe cruzar la N-340, la primera por semáforo en la población de Les Cabòries. Y la siguiente, saliendo de Cantallops y que está marcado con el w.p. “Perill”.
Salimos de la estación de Renfe de Lavern por camino paralelo a la autopista que rápidamente dejamos cruzándola por un puente y nos dirigimos dirección S. Sebastià del Gorgs donde un precioso monasterio nos recibe.
Saliendo de dicha población iremos por camino asfaltado hasta pasado Les Cabòries donde haremos un trozo por el costado de unos viñedos y volveremos al asfalto sin tráfico hasta pasado Les Gunyoles. Hay que visitar la torre romana más grande de la península que hay en este pueblo.
Salimos de él y siguiendo la “ruta azul de Les Gunyoles” nos adentramos al bosque por camino de tierra, al principio por una divertida bajada con magníficas vistas que van desde Montserrat hasta el mar para luego, dejar dicha ruta y subir de forma escalonada hasta llegar a Cantallops.
Allí nos desviamos para ir al Bar (marcado con el w.p.”Bar”) donde se pueden hacer unos buenos almuerzos ;).
Después de circular unos metros por el arcén, cruzamos de nuevo la N-340 por lo que en este punto hay que ir con cuidado (w.p.”Perill”). Llegamos a Sant Pau d’Ordal y nos desviamos un corto tramo por carretera con escaso tráfico para visitar una cava. Luego volvemos a S. Pau i de ahí a Lavern por la mencionada carretera.
Photo

1

Photo

11

Castle

14 15

Sacred architecture

16

Photo

17

Photo

2

Sacred architecture

20

Photo

21 23

Sacred architecture

6 7

Photo

9

Provisioning

Bar

Risk

N-340 Perill

2 comments

You can or this trail