Time  6 hours 59 minutes

Coordinates 2621

Uploaded May 10, 2016

Recorded May 2016

 • Rating

   
 • Information

   
 • Easy to follow

   
 • Scenery

   
-
-
1,304 f
405 f
0
4.8
9.5
19.09 mi

Viewed 2738 times, downloaded 164 times

near Sant Ponç, Catalunya (España)

Ruta la destinació més important era visitar les gorgues de la Font de la Torre de Canet D'Adri, una meravella natural que bé mereix una visita. També provar el restaurant Can Joan d'Adri per a futures ocasions, i veure si era possible afegir-lo a la llista de restaurants que recomanem de la Província de Girona.
 
Cal destacar la forta pujada al volcà del Puig D'adri, impossible de realitzar-la muntat en bicicleta en bona part del recorregut, tot i que val la pena pujar-la per la vista que s'aprecia des del cim, a un costat la muntanya que destaca per les antenes de Rocacorba, a la vall està Canet d'Adri i al fons la Ciutat de Girona.
 
Ressaltar també que si ha plogut anteriorment hi ha uns trams enfangats i plens de tolls, en els quals el fang s'enganxa a les rodes taponant els moviments de la cadena i molt relliscós pel que cap anar amb molt de compte i que són a la sortida de Sant Gregori i el comprès entre Cartellà i Canet.
 
El millor és que després de dinar a Adri, és un descens continu per paisatges i senders molt agradables.
 
Sortida de Girona seguint el parc al costat del Riu Ter fins arribar a la fàbrica Nestlé i al Camp de Tir. Després de passar les cases Novas s'arriba a Sant Gregori i al costat del seu pavelló esportiu surt el camí que ja no deixarem fins arribar a l'altura de Cartellà.
 
A partir d'aquí trobem els primers rètols que et condueixen a Canet D'adri pel camí explicat anteriorment, a les gorgues de la Font de la Torre i al volcà D'Adri.
 
Descendim fins al poble i al restaurant Can Joan.
 
Després de dinar per la carretera asfaltada arribem a Montcal i a uns 500 metres a l'esquerra veiem la granja de can Can Murtra, on hi ha una gran varietat d'animals exòtics.
 
Seguint prop del bosc creuarem la carretera de Sant Medir ia Can Fita Gros a la dreta comença el camí que sempre cap al Sud, ens portarà a creuar l'autopista ia l'arribada al principi i final d'aquest ruta a la zona de Fontajau de Girona


Ruta cuyo destino más importante era visitar las gorgues de la Font de la Torre de Canet D’Adri, una maravilla natural que bien merece una visita. También probar el restaurante Can Joan D’Adri para futuras ocasiones, y ver si era posible añadirlo a la lista de restaurantes que recomendamos de la Provincia de Girona.

Cabe destacar la fuerte subida al volcán del Puig D’adri, imposible de realizarla montado en bicicleta en buena parte del recorrido, aunque merece la pena subirla por la vista que se aprecia desde la cumbre, a un lado la montaña que destaca por las antenas de Rocacorba, en el valle está Canet D’Adri y al fondo la Ciudad de Girona.

Resaltar también que si ha llovido anteriormente hay unos tramos embarrados y llenos de charcos, en los que el barro se pega a las ruedas taponando los movimientos de la cadena y muy resbaladizo por lo que cabe ir con mucho cuidado y que son a la salida de Sant Gregori y el comprendido entre Cartellá y Canet.

Lo mejor es que después de comer en Adri, es un descenso continuo por paisajes y senderos muy agradables.

Salida de Girona siguiendo el parque al lado del Río Ter hasta llegar a la fábrica Nestlé y al Campo de Tiro. Después de pasar las casas Novas se llega a Sant Gregori y al lado de su pabellón deportivo sale el camino que ya no dejaremos hasta llegar a la altura de Cartellá.

A partir de aquí encontramos los primeros letreros que te conducen a Canet D’adri por el camino explicado anteriormente, a las gorgues de la Font de la Torre y al volcán D’Adri.

Descendemos hasta el pueblo y al restaurante Can Joan.

Después de comer por la carretera asfaltada llegamos a Montcal y a unos 500 metros a la izquierda vemos la granja de can Can Murtra, donde hay una gran variedad de animales exóticos.

Siguiendo cerca del bosque cruzaremos la carretera de Sant Medir y en Can Fita Grós a la derecha empieza el camino que siempre hacia el Sur, nos llevará a cruzar la autopista y a la llegada al principio y fin de este ruta en la zona de Fontajau de Girona.


Most important destination whose route was to visit the gorgues of the Font de la Torre de Canet D'Adri, a natural wonder well worth a visit. Can also try the restaurant Joan D'Adri for future occasions, and see if it was possible to add to the list of restaurants we recommend in the province of Girona.
 
Note the steep climb to the volcano Puig D'adri, impossible to do it on a bicycle in much of the route, but worth upload the view seen from the top, next to the mountain that stands by the antennas Rocacorba in the valley is Canet D'Adri and in the background the City of Girona.
 
Also note that if it rained earlier there are muddy and full of puddles sections, where the mud on the wheels sticking dabbing movements of the chain and very slippery so it should be very careful and are off Sant Gregori and between Cartellá and Canet.
 
It is best that after eating at Adri is a continuous descent landscapes and very nice trails.
 
Departure from Girona following the park next to the River Ter until you reach the Nestle factory and shooting range. After passing the houses Novas you get to Sant Gregori and next to its sports hall out the way that no longer leave until you reach the height of Cartellá.
 
From here we find the first signs that lead you to Canet D'adri along the way explained above, the gorgues of the Font de la Torre and D'Adri volcano.
 
We descend to the village and the restaurant Can Joan.
 
After eating the paved road we reach Montcal and about 500 meters left can see the farm Can Murtra, where there is a wide variety of exotic animals.
 
Following near the forest cross the road to Sant Measure and Can Fita gros right begins the road always towards the South, we will cross the highway and the arrival at the beginning and end of this route in the area Fontajau in Girona
Photo

Canet d'adri

Canet d'adri
Photo

Canet

Canet
Photo

Adri

Photo

Sant Medir

Sant Medir
Photo

Sant Medir

Sant Medir

2 comments

 • rogerbc8 Mar 16, 2017

  Molt bona ruta! Great route!

 • Photo of eloybici

  eloybici Apr 30, 2019

  I have followed this trail  verified  View more

  Gracias por tu aporte, lo disfruté y ha sido de gran ayuda.

You can or this trail