Time  5 hours 24 minutes

Coordinates 2032

Uploaded October 30, 2016

Recorded October 2016

-
-
589 f
41 f
0
7.3
15
29.38 mi

Viewed 369 times, downloaded 11 times

near La Bolla, Catalunya (España)

(CAT) Ruta moderada amb algun pas tècnic en el corriol.
Surto de Flaçà per pujada d'asfalt (una mica pronunciada en un tram curt) i arribant a la part més alta, agafo un camí que transcorre paral·lel a la carretera. En arribar al punt A, es transforma en camí que voreja una camp fins al punt B i surt a la mateixa carretera, per la qual cosa, podeu evitar-ho anant directament per ella. En el punt C, comença una pujada per camí ample però que com l'han eixamplat fa poc, els dies que estigui el terreny mullat, serà un autèntic fanguer. Aquest tram acaba en el punt D.
En el punt E, comença un corriol que és de pujada "complicada" fins al punt F. El corriol acaba en el punt G
Una mica més endavant (punt H), el corriol gairebé es perd per la vegetació tancada. És difícil veure el camí perquè fa temps que ningú passa i la vegetació s'ha tancat i no es pot anar muntat. Dura fins a gairebé el punt I que és on acaba el corriol. D'aquí per camí fins a El Pedró i Madremanya.
D'aquesta població fins a Monells per carretera amb escàs tràfic i de Monells a Cruïlles, per carretera sense tràfic. De Cruïlles a la Bisbal per camí paral·lel a la carretera.
Surto de la Bisbal pel marge dret del riu Daró per camí de terra que es transforma en asfalt sense tràfic en arribar a Casavells.
El tram entre aquesta població fins a Parlavà ho faig per un camí que al final no em va agradar gens pel que aconsello fer-ho per Matajudaica.
Em paro a menjar alguna cosa en el punt J i surto direcció Ultramort. Cura en el punt K per ser una rotonda molt transitada.
D'Ultramort a Colomers passant per la presa del Ter i per camí, a Sobrànigues i Flaçà.

(ES) Ruta moderada con algún paso técnico en el corriol.
Salgo de Flaçà por subida de asfalto (algo pronunciada en un tramo corto) y llegando a la parte más alta, cojo un camino que transcurre paralelo a la carretera. Al llegar al punto A, se transforma en camino que bordea una campo hasta el punto B y sale a la misma carretera, por lo que podéis evitarlo yendo directamente por ella. En el punto C, empieza una subida por camino ancho pero que como la han ensanchado hace poco, los días que esté el terreno mojado, será un auténtico barrizal. Este tramo acaba en el punto D.
En el punto E, empieza un corriol que es de subida "complicada" hasta el punto F. El corriol acaba en el punto G
Un poco más adelante (punto H), el corriol casi se pierde por la vegetación cerrada. Es difícil ver el camino porque hace tiempo que nadie pasa y la vegetación se ha cerrado y no se puede ir montado. Dura hasta casi el punto I que es donde acaba el corriol. De ahí por camino hasta El Pedró y Madremanya.
De esta población hasta Monells por carretera con escaso tráfico y de Monells a Cruïlles, por carretera sin tráfico. De Cruïlles a La Bisbal por camino paralelo a la carretera.
Salgo de La Bisbal por el margen derecho del río Daró por camino de tierra que se transforma en asfalto sin tráfico al llegar a Casavells.
El tramo entre esta pobación hasta Parlavà lo hago por un camino que al final no me gustó nada por lo que aconsejo hacerlo por Matajudaica.
Paro a comer algo en el punto J y salgo dirección Ultramort. Cuidado en el punto K por ser una rotonda muy transitada.
De Ultramort a Colomers pasando por la presa del Ter y por camino, a Sobrànigues y Flaçà.
Photo

1

Photo

10 2

Photo

13 5

Photo

16

Photo

17

Photo

18

Photo

19

Photo

2

Photo

20

Photo

21

Photo

22 3

Photo

24

Photo

28

River

25 7

Photo

3

Photo

5 6

Photo

7

Photo

8

Photo

9

Waypoint

A

Waypoint

B

Waypoint

C

Waypoint

D

Waypoint

E

Waypoint

F

Waypoint

G

Waypoint

H

Waypoint

I

Waypoint

J

Waypoint

K

Waypoint

Molí

Comments

    You can or this trail