-
-
1,497 ft
191 ft
0
8.7
17
34.89 mi

Viewed 197 times, downloaded 8 times

near El Vendrell, Catalunya (España)

La primera part de la ruta és molt rodadora, amb tendència a pujar, fins la cruïlla per pujar al Castellot.
Un cop a la cruïlla, encarem la pista que puja al Castellot, on hi trobem un parell de rampes força dures, una a meitat de pujada i l'altre qüasi a dalt de tot. Depenent de l'època de l'any, si ha plogut o no, a la última rampa hi trobarem molta pedra solta que pot ser que ens obligui a posar peu. Si fa temps que no plou, ens trobarem el terreny molt solt i pedragós.
Retornem a la crüilla de forma circular, primer pujant i tot seguit baixant de forma decidida, fins a trobar la pista asfaltada .
Continuem rodant per pistes de terra, asfaltades i, una miqueta d'asfalt fins a la cruïlla del relliscall.
Girem a la dreta i encarem la dura pujada formigonada del relliscall, amb un quilòmetre a una mitjana del 17%, amb algun tram del 20%, que ens farà tibar de valent.
Un cop a dalt del relliscall, continuem pistajant i ens encarem cap al Vendrell pasant pel circuit de proves de l'IDIADA.
Un cop al Vendrell, rematem la ruta buscant les pistes i senderons que, passant a tocar del poble de Sant Vicenç, ens retornaran cap a la població.
Li dono la qüalificació de moderat, però la pujada al relliscall i la última pujada al Castellot, si hi ha molta pedra solta, les podriem qüalificar de difícil.

A DISFRUTAR-LA!!!!!!!!
SALUT I MUNTANYA............A10.

Comments

    You can or this trail