Time  5 hours 37 minutes

Coordinates 2897

Uploaded August 25, 2016

Recorded August 2016

-
-
486 ft
5 ft
0
13
26
51.39 mi

Viewed 3456 times, downloaded 188 times

near Girona, Catalunya (España)

Fa un temps vaig ressenyar la ruta de la via verda del carrilet de Girona a Olot, ara toca fer-ho amb la que va de Girona a Sant Feliu de Guíxols, que és més curta i també presenta menys desnivell. El punt de partida és la plaça d'Europa de Girona, per on caldrà seguir pel carrer d'Emili Grahit, plaça dels Països Catalans i agafar la via verda. A tot arreu hi ha carril bici i és recte.

Un cop fora de la ciutat només cal anar seguir el camí, que està en perfectes condicions, amb terra compactada i en punts complicats, fins i tot, està encimentat. També les indicacions són abundants, amb senyals amb les distàncies entre pobles i amb la distància al punt final.

Es passen els pobles de Quart, amb una llarga travessa pel nucli urbà, Llambilles, Cassà de la Selva, que també té una travessa molt llarga, primer entre polígons i després al nucli urbà. Llagostera, cal tenir en compte que entre Cassà i Llagostera hi ha un trencall (indicat) a la dreta que és el que cal seguir, però com que és un tram ràpid és fàcil passar-se'l de llarg. La Font Picant, Santa Cristina d'Aro, Castell d'Aro i, finalment, Sant Feliu de Guíxols, on s'arriba a la zona del port, després d'haver travessat moltes urbanitzacions. El quilòmetre zero, concretament, està situat davant del Club Nàutic.

Els wayponts marcats són de totes les estacions que es troben pel camí, a totes, excepte la de la Font Picant o Bell-lloc, hi ha una font al costat on poder agafar aigua i en algunes s'hi han adaptat bars amb altres serveis.

Qualifico la ruta com a moderada perquè no té cap dificultat d'orientació, ara bé, en un pla físic, sí que cal estar entrenat perquè anar i tornar és una distància prou considerable. El punt que té més duresa és la costa de l'Alou, entre la Font Picant i Llagostera, de tornada. La sort és que el tram està encimentat.
Waypoint

Estació de Quart

Waypoint

Estació de Cassà de la Selva

Waypoint

Estació de Llagostera

Summit

Estació de la Font Picant o de Bell-lloc

Waypoint

Estació de Santa Cristina d'Aro

Waypoint

Estació de Castell d'Aro

Waypoint

Sant Feliu de Guíxols (Club Nàutic)

Waypoint

Estació de Llambilles

Comments

    You can or this trail