-
-
1,282 f
97 f
0
9.6
19
38.55 mi

Viewed 539 times, downloaded 17 times

near Castelló de la Plana, Valencia (España)

Eixida des de Castelló direcció Moró pel camí dels Perxets. Rodejant Moró ens adrecem cap el Camí del Mas d'Avall passant pel Casino i creuant el barranc fins el Pla de Lluch. Tras un tram de carretera agafem el Camí del Mas d'Avall continuan fins el Mas de Polinari, baixant des d'ací a buscar el GR que seguirem fins que arribem de nou a la carretera. La creuem i seguim el GR, en pujada, fins desviar-nos per una senda que ens porta cap a la nova cantera, on agafem el camí per a desviar-nos a la dreta i seguir fins a l'empedrat de Vilafamés. La tornada la fem per carretera i carril-bici. El temps no dona per a més.

4 comments

 • Photo of RAFISTOFELES

  RAFISTOFELES Jun 22, 2013

  la voy a hacer el lunes proximo, parece interesante.

 • Photo of abelcs

  abelcs Jun 23, 2013

  Solo tiene un pequeño tramo, después del GR y antes de la nueva cantera que hay que bajarse de la bici. Ya me cuentas como te ha ido.

 • Photo of RAFISTOFELES

  RAFISTOFELES Jun 24, 2013

  Buena ruta, me ha gustado la bajada del más de polinary, luego las sendas del gr estaban un poco rotas y con muy tapadas, pinchos a tope, algunos tramos algo complicados para ir sólo. Pero me ha gustado, al final 4:40 de pedaleo efectivo, y 63,7 kilómetros.

 • Photo of abelcs

  abelcs Jun 24, 2013

  Si quieres evitar las sendas puedes continuar por el camino del Mas de Polinari que te lleva a la carretera de Costur. Cien metros por la carretera direcció a Villafamés y a la izquierda sale un camino que te lleva a la Escuela dels Caragols, ya cerca del pueblo.

You can or this trail