-
-
1,710 f
205 f
0
7.1
14
28.58 mi

Viewed 1447 times, downloaded 60 times

near Sant Just Desvern, Catalunya (España)

Sant Justt- Sant Pere Màrtir- Turó d'en Cors- Pantà de Vallvidrera- Font Groga- Sant Medir- Turó de Santa Maria- Font Groga- Tibidabo- Vallvidrera- Can Cuiàs- Plaça Mireia- Can Carbonell- Can Cuiàs- Can Pasqual- Coll de Torres- Sant Just

KM (47) Desnivell (1623) Temps (3:30) KM/h (13) Pulsacions (137) IBP (132)
Corriols i trialeres (50%) Pista (35%) Asfalt (15%)

Sortida espectacular que passa pels tres cims més elevats de Collserola (Sant Pere Màrtir- Tibidabo- Can Pasqual). És bastant dura bàsicament perquè no hi ha un metre de pla. 4 pujades exigents amb baixades plenes d'enrabassats i divertis corriols són l'alicient de l'excursió. El terreny és completament ciclable si bé és cert que precisa de certa tècnica per la naturalesa dels descensos.

RECORREGUT:

Surto de Sant Just i pujo fins a Plaça Mireia combinant corriols amb una dura rampa final d'asfalt (1'5km al 9%). Agafo aire camí de la Carretera de les Aigües i de seguida prenc la pista per coronar Sant Pere Màrtir (1km al 10%). Comença la sessio de trialeres amb un corriol paral·lel a la pista de la serra. El trencacames s'acaba al Turó d'en Cors i de seguida empalmem el divertit corriol fins al Pantà de Vallvidrera. Prenem la típica pujada fins a la font (3km al 8%), primer per corriol costerut i després per pista amb algunes rampes dures.

A la font, corriol clàssic fins l'Arrabassada fàcil i divertit. Quasi sense trepitja asfalt agafem el corriol de benvinguda a la Font Groga i de seguida baixem per un sender revirat que es perd en la frondositat. Arribem a Sant Medir i sense descans enfilem un corriol costerut que es transforma més endavant en pista (2km al 8'5%). Pràcticament ni trepitjo la carretera de les Aigües i fem el darrer rush fins al turó de Santa Margarida (0'5km al 11%). Baixem a la Font Groga i fem carretera fins al Tibidabo (2km al 6%). Tornem al terreny de la diversió amb el caminet del pàrquing i arribem a Vallvidrera.

Mur i pista fins a Can Cuiàs on afrontem el corriol "Dragon Khan". Puja i baixa durillo que acaba amb una ràpida baixada fins el Camí de Vallvidrera. Pista asfaltada amunt fins a Can Cuiàs (1'5km al 9%) amb algun rampot de consideració. Rematem la sortida amb un bucle a Can Pasqual on pugem per la pista i el corriol dels hippies (2km al 6%) i baixada per la trialera exigent. Remuntem per carretera fins Coll de Torres i baixada per pista divertida fins a Sant Just.

1 comment

  • berto_ Apr 23, 2017

    I have followed this trail  View more

    .

You can or this trail