Time  10 hours 33 minutes

Coordinates 5360

Uploaded January 31, 2017

Recorded January 2017

-
-
655 ft
-242 ft
0
13
26
52.91 mi

Viewed 575 times, downloaded 10 times

near Coma-ruga, Catalunya (España)

Sortida divertida amb molt sender i pista
Sortim de Coma-ruga i de seguida entrem al bosc per senders i anem una estona al costat de la via del tren, travessem l'autopista i arribem a Roda de Barà, la creuem i agafem una pista al costat de l'autopista, passem la Pobla de Montornès i arribem a Riera de Gaià parem a esmorzar al Mesón del Jamón seguim cap a El Catllar a on dinem.
Continuem i ens dirigim cap a Vespella de Gaià i arribem a Salomó, agafem la pista que va a Mas Boronat, de seguida ens desviem a la dreta per fer uns bons senders, aquesta zona és la del incendi de fa poc, passem pel Castell de Montornes. Arribant a Roda de Bara es feia fosc ,de nit, i decidim acabar la ruta per asfalt, recomano acabar la ruta seguint el track del començament de Coma-ruga a Roda de Bara en sentit invers.

IBP 83

Salida divertida con mucho sendero y pista
Salimos de Comarruga y enseguida entramos en el bosque por senderos y vamos un rato junto a la vía del tren, cruzamos la autopista y llegamos a Roda de Barà, la cruzamos y cogemos una pista junto a la autopista, pasamos la Pobla de Montornès y llegamos a Riera de Gaià paramos a desayunar en el Mesón del Jamón seguimos hacia El Catllar donde comemos.
Continuamos nos dirigimos hacia Vespella de Gaià y llegamos a Salomón, cogemos la pista que va a Mas Boronat, enseguida nos desviamos a la derecha para hacer unos senderos, esta zona es la del incendio de hace poco, pasamos por el Castillo de Montornes. Llegando a Roda de Bara oscurecía, de noche, y decidimos terminar la ruta por asfalto, recomiendo terminar la ruta siguiendo el track del comienzo de Comarruga a Roda de Bara en sentido inverso.

IBP 83
Waypoint

Castell de Montornes

Waypoint

El Catllar

Waypoint

Els Masos de Vespella

Els Masos de Vespella
Waypoint

La Pobla de Montornès

Torrent de Mas Mercader
Waypoint

Riera de Gaia

Waypoint

Roda de Barà

Roda de Barà
Waypoint

Salomó

Salomó
Waypoint

Vespella de Gaia

Comments

    You can or this trail