-
-
1,495 f
105 f
0
5.1
10
20.57 mi

Viewed 2287 times, downloaded 107 times

near Centre, Catalunya (España)

Accedim a la serra de Collserola per el Pla dels Maduixers, i continuem la pujada per el camí dels Bombers. Arribats a la carretera de Vallvidrera al Tibidabo, rodem per ella direcció al Tibidabo fins que a la rotonda, agafem la carretera que puja al Tibidabo.
De seguida, per l’esquerra, continuem per el Camí de Sant Cugat, i després per el Camí del Salze. Un cop creuada la cadena, girem a la dreta fins al Coll del Gravat, a pocs metres.
De seguida, baixem cap a la dreta fins l’avinguda de Cortés, que ens durà en una ràpida baixada fins a la Plaça de Les Planes, al Coll Blau.
Deixem enrere Les Planes, continuant la baixada per el carrer dels Codonyers i l’Avinguda del Montseny fins que fem un brusc gir de 90º per continuar per l’avinguda Emérito Escudé, que ens deixa a la Plaça Pont del Diari, des d’on ja divisem l’estació dels FF.GG. de La Floresta, on descansem un moment a la plaçeta d’entrada de la mateixa.
Iniciem la tornada per la rampa que salva el desnivell fins al carrer Person, en pujada, rodem per La Floresta fins arribar de nou a l’avinguda Els Codonyers, que ens deixa de nou a Les Planes.
Variem la ruta de tornada, continuant per el carrer d’Orellana, Júpiter i Lilà, i al seu final, agafem la pista que surt cap a l’esquerra (cadenes). Comença aquí el tram més bonic de la ruta, les pistes transcorren en mig d’una espectacular frondositat, primer fins la pista que baixa al centre d’interpretació del parc (camí del Salze), si bé nosaltres tombem a l’esquerra per ella, pujant uns 300 metres fins que continuem per la dreta (cadena) per la pista de la Budellera, que puja amb ganes, fins que sortim al carrer de la Budellera, que ens deixa de nou a la carretera de Vallvidrera al Tibidabo.
La baixada fins a Barcelona, la fem per la carretera de Vallvidrera, la carretera de les Aigües i trepidant baixada per Can Carelleu, tot seguit, es continua baixant per l’Avinguda J.V. Foix fins que arribem a la Diagonal.

2 comments

 • Photo of guillemfdez

  guillemfdez Jun 7, 2018

  I have followed this trail  verified  View more

  Molt bé aquesta ruta! La pista de la Budellera m'agrada molt. Hauria preferit una mica més de pista o corriol per Les Planes i La Floresta, però igualment molt bona pedalada i fàcil de seguir.

 • Photo of ikermelenas

  ikermelenas Apr 18, 2019

  I have followed this trail  View more

  Divertida ruta, mitad pista por collserola y mitad carretera por floresta.

You can or this trail