-
-
1,010 ft
131 ft
0
3.7
7.5
14.95 mi

Viewed 2074 times, downloaded 233 times

near Cruïlles, Catalunya (España)

CAT. És una ruta circular que s'enfila a Santa Coloma de Fitor i retorna a la Bisbal seguint part del curs de la riera de la Marqueta. No és una ruta molt técnica pero tampoc és massa dura ja que transcorre per desnivells suaus aptes per a molts aficionats a la BTT.

ESP. Se trata de una ruta circular que sube hasta Santa CoIorna de Fitor y regresa a la Bisbal siguiendo parte del curso de la riera de la Marqueta. No debe considerarse una ruta muy técnica ni tampoco excesivamente dura ya que transcurre por desniveles suaves aptos para muchos aficionados a la BTT.

FR. C'est un itinéraire circulaire qui passe par Santa Coloma de Fitor et retourne á la Bisbal en suivant le cours du torrent de la Marqueta. Ce n'est pas un itinéraire trés technique et pas non plus trop dur puisqu'il traverse des dénivelés doux destinés aux amateurs de VTT.

GB. This is a circular route making its way to Santa Coloma de Fitor and returning La Bisbal partly along the course of Marqueta torrent. This is not a technically challenging route, nor very difficult as it does not pass over uneven terrain, making it appropriate for many newcomers to the BTT.

View more external

2 comments

 • Photo of Bh forn

  Bh forn Oct 4, 2013

  Si alguien quiere realitzar esta ruta o àlguna similar por la zona escribeme un e mail. Gasta pronto

 • Photo of JC Castro R

  JC Castro R Aug 1, 2020

  I have followed this trail  verified  View more

  Ruta molt recomanable: bastant pistera i amb vistes espectaculars. Molt ben senyalitzada i inclús per fer alguna variant com la que vaig fer, sortint i arribant a Fonteta.

You can or this trail