-
-
1,558 ft
421 ft
0
6.8
14
27.0 mi

Viewed 904 times, downloaded 10 times

near Cassà de la Selva, Catalunya (España)

Sortint des de Cassà, es passa per el carril bici, arribem fins a Llagostera on a l'avinguda de l'esport trenquem a la dreta i a Can Pito del forn a l'esquerra, per tal de passar més endavant per sota l'autovia per un petit pas.

Anem tirant tot recte fins trencar a l'esquerra per passar per davant de Can Gros i girem cap a la dreta per anar cap avall fins a arribar a la ruta dels Molins, on trencant a la dreta i seguint el camí, abans de creuar la riera trenquem a l'esquerra per anar a enganxar amb una pujada de les dures, la qual al final, després d'una estona d'anar fent, ens du fins a l'abocador.

Passat l'abocador, girem a la dreta i al cap d'una petita estona més cap a l'esquerra, passant per "la primera cadena". Al cap d'una estona d'anar fent, passem per el peu del Montclar, on si es vol es pot anar a fer el cim trencant per un caminet que queda a ma esquerra i més endavant, arribem a Sant Baldiri, a "la segona cadena", on fem una petita parada per fer un mos.

Continuem el camí passant per el peu del Turó de l'Avi. Més endavant, comencem a baixar de nou, fins a arribar a la riera de Ridaura, la qual anem seguint fins a arribar al Molí de Can Moner.

Fem la pujada del Molí de Can Moner, la qual també en diguem de la que finalitza la ruta dels molins de Llagostera i finalment, arribem de nou a Can Gros, on seguim el mateix camí fins a arribar de nou a Llagostera, on anem a buscar el carril bici i enfilem camí cap a Cassà.

View more external

Ruins

Sant Baldiri

Sant Baldiri

1 comment

  • Photo of Jmasó

    Jmasó Sep 17, 2015

    I have followed this trail  View more

    Ruta fácil de seguir amb un entorn molt maco sobretot a la tornada passant pels molins i seguint el Ridaura, recomanable 100%

You can or this trail