-
-
1,588 f
421 f
0
3.1
6.1
12.21 mi

Viewed 351 times, downloaded 20 times

near Santa Maria del Camí, Baleares (España)

Sortida curta però entretenguda desde Santa Maria.
Agafam direcció Alaró per es camí vell (Camí Romà) però abans d'arribar, en arribar a Los Damunts, enfilam direcció a Sa Bastida. Passam per davant es recinte de s'embotelladora i travessam una barrera. Aquesta normalment està oberta i, a pesar que hi ha un rètol que diu Camí Particular, és dubtós que ho sigui.
A partir d'aquí sa pendent és molt empinada i mos farà pujar ses pulsacions sense respir. Fa falta un molt bon estat físic per arribar adalt sense posar peu (no és es meu cas, no...). Una vegada superades ses rampes d'hormigón, ja mos toca disfrutar de sa baixada.
Primer per pista ampla i sense complicacions que després se fica dins es bosc. A nes principi és un caminoi sense problemes que acaba convertint-se en una rocosa trialera que desemboca de nou en un camí. Aquest mos durà fins es llit des torrent de Coanegra que, una vegada atravessat, mos deixa davant ses cases de Son Roig. A partir d'aquí toca tornar a Santa Maria. Sa ruta se completa per es Camí de Ca na Cili i carretera de Bunyola per donar una mica més de quilometratge, que no emoció ni interès.

Comments

    You can or this trail