Time  7 hours 25 minutes

Coordinates 2241

Uploaded November 10, 2014

Recorded November 2014

-
-
1,709 f
0 f
0
6.5
13
26.0 mi

Viewed 3804 times, downloaded 137 times

near Setcases, Catalunya (España)

(CAT) Ruta molt bonica de fer per les precioses vistes que es gaudeixen fent el camí de Ronda de Llançà a Port de la Selva, tant a la pujada al Monestir de Sant Pere de Rodes com a la baixada a Vilajuïga (ja en el Camí de Sant Jaume).

La catalogo com a moderada per la pujada que, malgrat anar per asfalt amb escàs tràfic, té pendents que arriben al 15% de desnivell.

Comencem a l'estació de la Renfe de Llançà i circulem per carretera poc estona fins a arribar a l'indicador “Cau del Llop” i aquí ja sortim de la mateixa doncs comença el camí de Ronda ciclable.

A través d'una sèrie de precioses i tranquil•les cales, arribem a Port de la selva on ens dirigim a l'oficina d'Informació turística perquè ens segellin la credencial (just al costat, està el primer indicador del Camí). Cal esmentar que en cap lloc de Port de la Selva podeu obtenir la credencial, cal anar ja amb ella.

En aquesta ocasió, decidim pujar per la ruta de les bicicletes, que és per asfalt amb poc tràfic fins al Monestir i baixar per la trialera que porta a Pau, però el temps se'ns va tirar al damunt i decidim fer fins a Vilajuïga també pel recorregut ciclístic doncs no ens venia de gust acabar l'etapa de nit.

Les vistes són impressionants, des de la frontera amb França fins a Cap de Creus és el que es veu a l'ascensió. I des dels Pirineus fins al golf de Roses, al descens.

De Vilajuïga creuem la rotonda i per camí de terra fins a l'estació Figueres passant per Pedret, Marzà, Perelada i Vilabertan. Cal esmentar que a la sortida de Perelada, se circula una mica més d'1 Km per carretera comarcal, però després ja ens desviem a l'esquerra per anar per asfalt sense tràfic fins a Vilabertran. Bon Camí !!


(ES) Ruta muy bonita de hacer por las preciosas vistas que se disfrutan haciendo el camino de Ronda de Llançà a Port de la Selva, tanto en la subida al Monasterio de Sant Pere de Rodes como en la bajada a Vilajuïga (ya en el Camí de Sant Jaume).

La catalogo como moderada por la subida que, a pesar de ir por asfalto con escaso tráfico, tiene pendientes que llegan al 15% de desnivel.

Empezamos en la estación de la Renfe de Llançà y circulamos por carretera poco rato hasta llegar al indicador “Cau del Llop” y ahí ya salimos de la misma pues empieza el camino de Ronda ciclable.

A través de una serie de preciosas y tranquilas calas, llegamos a Port de la selva donde nos dirigimos a la oficina de Información turística para que nos sellen la credencial (justo al lado, está el primer indicador del Camí). Hay que mencionar que en ningún lugar de Port de la Selva podéis obtener la credencial, hay que ir ya con ella.

En esta ocasión, decidimos subir por la ruta de las bicicletas, que es por asfalto con poco tráfico hasta el Monasterio y bajar por la trialera que lleva aPau, pero el tiempo se nos echó encima y decidimos hacer hasta Vilajuïga también por el recorrido ciclístico pues no nos apetecía acabar la etapa de noche.

Las vistas son impresionantes, desde la frontera con Francia hasta Cap de Creus es lo que se ve en la ascensión. Y desde los pirineos hasta el golfo de Rosas, en el descenso.

De Vilajuïga cruzamos la rotonda y por camino de tierra hasta la estación Figueres pasando por Pedret, Marzà, Perelada y Vilabertan. Hay que mencionar que a la salida de Perelada, se circula algo más de 1 Km por carretera comarcal, pero luego ya nos desviamos a la izquierda para ir por asfalto sin tráfico hasta Vilabertran. Buen Camino!!
Photo

12

Photo

13

Photo

14

Waypoint

18

Waypoint

19

Photo

20

Photo

21

Photo

23

Sacred architecture

26

Sacred architecture

28 29 31

Photo

3

Sacred architecture

33 34

Photo

37 38

Photo

4

Photo

40

Waypoint

41

Information

42

Sacred architecture

44

Sacred architecture

45

Archaeological site

51

Photo

8 9

Information

Informació Turística

Comments

    You can or this trail