-
-
610 ft
147 ft
0
1.3
2.6
5.2 mi

Viewed 10837 times, downloaded 232 times

near Blanes, Catalunya (España)

-Descarregueu-vos la fitxa descriptiva de la ruta clicant a l'enllaç inferior.
-Descargate una fitxa descriptiva de la ruta clicando en el enlace inferior.
-Download the route description by clicking on the link below.
-Téléchargez la description de la route en cliquant sur le lien ci-dessous.

(CAT) Sortida: paratge del Vilar (Blanes).
L’itinerari transcorre entre els municipis de Blanes i Lloret de Mar i, tot i el poc quilometratge existent, al llarg del recorregut s’aplega un bon nombre d’elements d’interès: el Vilar, Sant Pere del Bosc o la capella de la Mare de Déu de Gràcia. Alhora, també permet apropar-se a altres elements que, tot i no estar inclosos en la ruta, queden molt propers (la creu de Sant Pere del Bosc i el monument a l’Àngel). Els trams de descens són llargs, de manera que caldrà prendre precaucions.

(ESP) Salida: paratge del Vilar (Blanes).
El itinerario transcurre entre los municipios de Blanes y Lloret de Mar y, pese al poco kilometraje existente, a lo largo del recorrido se concentra un buen número de elementos de interés: el Vilar, Sant Pere del Bosc o la capilla de la Mare de Déu de Gràcia. También permite acercarse a otros elementos que, aunque no se incluyen en la ruta, quedan muy cerca la cruz de Sant Pere del Bosc y el monumento al Ángel. Los tramos de descenso son largos, de manera que habrá que tomar precauciones.

(ENG) Departure: paratge del Vilar (Blanes).
The path crosses between the two municipalities of Blanes and Lloret de Mar and despite the fact that it is short, along the majority of the route there are a good number of points of interest: el Vilar, Sant Pere del Bosc or the Chapel of la Mare de Déu de Gràcia. At the same time, the user can also see other interesting things which, although they are not included on the route, are very near (The cross of Sant Pere del Bosc and the monument to the Angel). Descent stretches are long and require the rider to take precautions.

(FR) Départ: paratge del Vilar (Blanes).
L'itinéraire traverse les villages de Blanes et de Lloret de Mar, même s'il ne comporte que peu de kilomètres, il regroupe beaucoup d'éléments intéressants: el Vilar, Sant pere de Bosc ou encore, la chapelle de la Mare de Déu de Gràcia. Par ailleurs, il passe à côté d'autres centres d'intérêts, qui ne sont pas inclus dans l'itinéraire, mais qui en sont assez proches (la croix de Sant Pere del Bosc et le monument de l’Angel). Il comprend de longues descentes, de sorte que nous vous recommandons d'être prudents.

View more external

2 comments

 • Photo of serlladu

  serlladu Aug 16, 2019

  I have followed this trail  View more

  La ruta esta molt bé, pero el tram de baixada que pasa al costat dels dipòsits d'aigua esta molt malament. Crec que es força perillós baixar.

 • Achuli Apr 3, 2021

  I have followed this trail  verified  View more

  El camí de retorn amb pujades molt fortes.

You can or this trail