-
-
1,786 f
343 f
0
8.2
16
32.61 mi

Viewed 404 times, downloaded 2 times

near Bellcaire d'Urgell, Catalunya (España)

Avui he sortit sol a preparar la pujada a Sant Mamet que si Déu vol faré el proper diumenge 15 de novembre. Dubtava entre Sant Jordi-La Carbonera o Vilanova de la sal-Montalegre. Com que tenia la necessitat d'anar a dinar al Xopluc de Boldú per celebrar els 81 anys de la meva mare, he decidit fer la primera ruta, que és una mica més curta.
He sortit molt fort de Bellcaire perquè el pulsòmetre es mantenia amb uns nivells correctes. A dalt de la serra entre La Sentiu i Camarasa, he afluixat una mica el ritme, preparant les dues pujades que volia fer.
El camí a Sant Jordi estava ple de pedres i aragalls degut a les fortes pluges del passat dilluns. He pujat bastant bé. A dalt la visibilitat impedia veure a gran distància per culpa de l'anticicló que ens domina i que provocarà possiblement l'aparició de properes boires. He estat uns 20 minuts admirant el paissatge i fent fotos.
He baixat amb prudència, sense gens de fred i al cap d'uns kilòmetres he atacat la segona pujada del dia. El camí estava molt malmés, però he anat pujant amb un ritme fortet i regular. Dalt del port he trobat 2 ciclistes estirats a l'herba menjant i descansant de la pujada de la vessant de la Carbonera des d'Alòs.
Des d'aquí, m'he dirigit cap a La Sentiu, on he fet un gran cafè a Cal Amat. I d'aquí cap a Bellcaire.
El temps total sobre la bici ha estat de 4 hores. M'ho he passat molt bé. El temps ha acompanyat i m'he sentit bastant bé.
La setmana vinent segur que no em sentiré ni la mil-lèssima part de bé a les duríssimes pujades de Sant Mamet en companyia, espero, del Xavier i de los Fluixos/es de la Fuliola. Sense coneixer-los, pateixo més per ells que per mí. La Laia diu que estan psicològicament molt preparats, però acostumats a rutetes planes i curtes, atacar un port de categoria especial, és molt imprudent. Suposo que tindran un pla B (cotxe escombra o similar) perquè la pujada té 16 km que es fan molt durs i sense una preparació correcta pot ser molt dur afrontar-los. En tenen moltes ganes, però són 3 hores de pujada en bici o 4 a peu. Segur que per un motiu o altre ens farem un tip de riure o de plorar.

Comments

    You can or this trail