Time  3 hours 30 minutes

Coordinates 2079

Uploaded May 31, 2013

Recorded May 2013

-
-
1,289 f
121 f
0
3.6
7.3
14.53 mi

Viewed 2042 times, downloaded 32 times

near Santa Cristina d'Aro, Catalunya (España)

Salimos después de desayunar en el Bar Rte.Barnés de Santa Cristina, tomaremos el carril bici de Girona a Sant Feliu de Guixols que no dejaremos hasta pasado el restaurante Ca la María, en la subida que hay a la derecha que lleva a la carretera de Romanyá GIV-6612.
Una vez en ella a 300 metros a la izquierda y llegaremos a esta carretera, derecha y a 100 metros izquierda, al final de este camino a la izquierda, hasta que encontremos al frente el hotel de la Casa Nova d'en Llorenç,entonces a la derecha y al próximo camino otra vez a la derecha.
Subida durante 1.5 kilómetros, hasta encontrar el camino que viene de la Cabra Pentjada,giro a la derecha.y a 500 metros a la izquierda para ir a encontrar otra vez la carretera a Romanyá.
La seguiremos unos 300 metros y a la izquierda por un sendero llegaremos a la font de Penedes, aquí tomaremos el camino de subida hasta la GIV-6612,y a la GIV-6613,donde hay el sendero de subida a Romanyá de la Selva.
En Romanyá pasaremos frente a los dos restaurantes por un camino sin asfaltar y en línea recta encontraremos la carretera que va al golf de Masnou.
De aquí hasta el próximo giro que vá al Puig D'en Ponç a la derecha hay 500 metros. Pasada la subida al Puig que dejaremos a la izquierda, en el próximo sendero a la derecha e intentar seguir en paralelo hasta casi volver a encontrar la carretera al Golf, a partir de aquí hay una bajada extraordinaria y larga de más de 3 Kilómetros hasta encontrar el carril bici y llegada a Santa Cristina D'aro.

LA TRADUCCION AL CATALAN ES DEL TRADUCTOR DE GOOGLE

Sortim després d'esmorzar al Bar Rte.Barnés de Santa Cristina, prendrem el carril bici de Girona a Sant Feliu de Guíxols que no deixarem fins passat el restaurant Ca la Maria, en la pujada que hi ha a la dreta que porta a la carretera de Romanyà GIV-6612.
Una vegada en ella a 300 metres a l'esquerra i arribarem a la carretera, dreta ia 100 metres esquerra, al final d'aquest camí a l'esquerra, fins que trobem al capdavant l'hotel de la Casa Nova d'en Llorenç, llavors a la dreta i al pròxim camí una altra vegada a la dreta.
Pujada durant 1.5 quilòmetres, fins trobar el camí que ve de la Cabra Pentjada, gir a l'derecha.ya 500 metres a l'esquerra per anar a trobar una altra vegada la carretera a Romanyà.
La seguirem uns 300 metres ia l'esquerra per un corriol arribarem a la font de Penedes, aquí agafarem el camí de pujada fins a la GIV-6612, ia la GIV-6613, on hi ha el corriol de pujada a Romanyà de la Selva.
En Romanyà passarem davant dels dos restaurants per un camí sense asfaltar i en línia recta trobarem la carretera que vá a golf de Masnou.
D'aquí fins al proper gir que vá al Puig d'en Ponç a la dreta hi ha 500 metres. Passada la pujada al Puig que deixarem a l'esquerra, en el pròxim camí a la dreta i intentar seguir en parallelo fins gairebé tornar a trobar la carretera del Golf, a partir d'aquí hi ha una baixada extraordinària i llarga de més de 3 quilòmetres fins a trobar el carril bici i arribada a Santa Cristina D'aro
Photo

Cruïlla Informativa

Cruïlla informativa
Photo

Naixement Riera Salenys i Font Panedes

Naixement Riera salenys i Font Panedes
Photo

Un bon suro

Un bon suro
Information

Cruïlla a romanya Informació

Cruïlla a romanya
Photo

Cal costurer

Cal costurer
Photo

Cada cop mes maca

Cada cop mes maca
Photo

Vista

Vista
Photo

Entrada al asfalt i Romanya

Entrada al asfalt a romanya

Comments

    You can or this trail