Time  5 hours 21 minutes

Coordinates 5290

Uploaded February 1, 2014

Recorded January 2014

-
-
863 f
115 f
0
9.9
20
39.7 mi

Viewed 4871 times, downloaded 181 times

near el Clot, Catalunya (España)

Esta ruta da la vuelta a Barcelona saliendo por el parque fluvial del Besós. Una vez en Montcada nos dirigimos al Parc de la Riera de Sant Cugat para llegar, atravesando Cerdanyola, al pueblo que le da nombre. Desde allí el recorrido se enreda un tanto buscando la manera de contactar con el Llobregat para lo cual debemos atravesar varias urbanizaciones: La Floresta, Valldoreix, Vallpineda, La Rierada y Sant Bartomeu de la Quadra. Por fin, y despúes de muchos tira y afloja, conseguimos llegar a Molins de Rei. Una vez allí seguimos el cauce del río Llobregat hasta llegar a Cornellá y, desde aquí, Esplugues y entrada en Barcelona por la Diagonal.

El Besòs
Confluencia del Ripoll con el Besós
Polígon de la Ferreria
http://www.parcnaturalcollserola.cat/es/pages/ribera
http://www.parcnaturalcollserola.cat/es/pages/ribera
Sant Cugat
Golf de Sant Cugat
La Floresta és un districte de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), dins la part muntanyosa, situat al vessant nord-occidental de la serra de Collserola. Té una població de 4.430 habitants (2009) i es disposa entre una altitud d'uns 124 m sobre el nivell del mar a la part baixa a la riera de Vallvidrera, propera a la masia de Can Busquets, i els 357,4 m del turó del Fumet.
Valldoreix es una entidad municipal descentralizada de San Cugat del Vallés, en la comarca del Vallés Occidental, provincia de Barcelona, Cataluña. Está situada en el extremo sur del término municipal de San Cugat del Vallés, en los contrafuertes septentrionales de la sierra de Collserola. Al norte se encuentra unida con Mira-sol, otro barrio residencial de San Cugat del Vallés, y hacia el sureste se une con la Floresta
Vallpineda és un nucli de població pertanyent al terme municipal de Molins de Rei. Està situat dins la serra de Collserola molt aprop de la Floresta de Sant Cugat del Vallès ; l'any 2009 eren 270 els seus habitants
Depósito
La Rierada és un nucli de població pertanyent al terme municipal de Molins de Rei. Està situat dins la serra de Collserola i l'any 2005 eren 129 els seus habitants. Hi passa la riera de Vallvidrera o de la Rierada. El nucli de població antigament pertanyia al desaparegut municipi de Santa Creu d'Olorda, i restava envoltat de masies; una d'elles, Can Santoi, acull en la seva finca una casa de colònies i el Centre d'Educació Ambiental i de Lleure.
Sant Bartomeu de la Quadra
http://es.wikipedia.org/wiki/Molins_de_Rey
El Llobregat
Els Aiguamolls de Molins de Rei són uns aiguamolls artificials situats al marge esquerre del riu Llobregat, molt pròxims a la llera.
31-ENE-14 1:21:41PM
http://es.wikipedia.org/wiki/Cornell%C3%A1_de_Llobregat
Esplugues De Llobregat
Esplugues-Masía

Comments

    You can or this trail