Coordinates 1589

Uploaded May 9, 2018

Recorded May 2018

-
-
1,014 ft
98 ft
0
4.0
8.1
16.19 mi

Viewed 865 times, downloaded 42 times

near Sant Vicenç dels Horts, Catalunya (España)

Sortida i arribada: Estació FGC de Can Ros en Sant Vicenç dels Horts.
Ruta de BTT amb pujades de molt pendent i sense massa altres dificultats tècniques. És imprescindible un mínim d'escalfament previ justament perquè el recorregut comença amb una pujada intensa que ens permet arribar ràpidament a certa altura donat que el poble de Sant Vicenç dels Horts es desenvolupa cap a la muntanya. Aquest primer esforç ens permet gaudir d'una vista molt bonica de Barcelona i la part marítima del Baix Llobregat. Seguidament, amb pujades i baixades, s'arriba al punt més alt de la ruta que és la urbanització "El Mirador" de Cervelló. Després comença la baixada cap a Vallirana, Cervelló (poble) i finalment Sant Vicenç dels Horts, on s'acaba la ruta. S'aconsella una parada en cadascú dels punts d'interès senyalitzats, per l'observació dels relatius edificis.

Salida y llegada: Estación FGC de Can Ros en Sant Vicenç dels Horts.
Ruta de BTT con subidas de mucha pendiente y sin demasiadas otras dificultades técnicas. Es imprescindible un mínimo de calentamiento previo justamente porque el recorrido empieza con una subida intensa que nos permite llegar rápidamente a cierta altura dado que el pueblo de Sant Vicenç dels Horts se desarrolla hacia la montaña. Este primer esfuerzo nos permite disfrutar de una vista muy bonita de Barcelona y la parte marítima del Baix Llobregat. Seguidamente, con subidas y bajadas, se llega en el punto más alto de la ruta que es la urbanización "El Mirador" de Cervelló. Después empieza la bajada hacia Vallirana, Cervelló (pueblo) y finalmente Sant Vicenç dels Horts, donde se acaba la ruta. Se aconseja una parada en cada cual de los puntos de interés señalizados, por la observación de los relativos edificios.
Religious site

Ermita del Remei-1758

Ermita del Remei-1758. Respecteu les zones per als vianants, el lloc de culte i la naturalesa! Respeten las zonas peatonales, el lugar de culto y la naturaleza!
Religious site

Sta. Maria de Cervelló-Romànic i gòtic-XI

Sta. Maria de Cervelló-Romànic i gòtic-XI. Respecteu les zones per als vianants, el lloc de culte i la naturalesa! Respeten las zonas peatonales, el lugar de culto y la naturaleza!
Religious site

Sant Mateu de Vallirana-Barroc-1804

Sant Mateu de Vallirana-Barroc-1804. Respecteu les zones per als vianants, el lloc de culte i la naturalesa! Respeten las zonas peatonales, el lugar de culto y la naturaleza!
Museum

Museu d'Història Religiosa de Vallirana-2001

Monument

Masía Molí de Can Batlle XV-XVI

Masía Molí de Can Batlle XV-XVI. Respecteu les zones per als vianants! Respeten las zonas peatonales!
Religious site

Sant Esteve de Cervelló-Modernisme-XIX XX

Sant Esteve de Cervelló-Modernisme-XIX XX
Monument

Antiga fàbrica de cotó de Vallirana

Antiga fàbrica de cotó de Vallirana. Respecteu les zones per als vianants! Respeten las zonas peatonales!
Monument

Antiga fàbrica de vidre de Cervelló

Antiga fàbrica de vidre de Cervelló
Monument

Granja Garcia-Modernisme-XX

Granja Garcia-Modernisme-XX
Fountain

Font de la Plaça de la Petanca

Comments

    You can or this trail