-
-
1,456 f
-15 f
0
9.1
18
36.56 mi

Viewed 19 times, downloaded 2 times

near Sant Gervasi - Galvany, Catalunya (España)

bcn, vallvidrera, font de la budallera per trialera,, font groga, turo de sta maria, ctra de les aigües, forat del vent, coll de peirà, trialera del cementiri, area recreativa de can cuias, coll de montcada, turo de motcada, trialera del turo de montcada, trialera de enric, Montcada, pista del Besós, pujada trialera a pista de Sant cebria de cabanyes, pujada el costat fosc del mortirolo, la coscollada, trialera del mortirolo, trialera de pujada a col de moia, trialera desde coll de moia al Besos, pujada a torre Baró , pujada pel torrent de torre Baró, Trialera de la toree del Baró de pujada , coll de peira, pujada ctra de les aigües, font groga, , can Borni, bcn

Comments

    You can or this trail