-
-
1,372 f
765 f
0
6.1
12
24.26 mi

Viewed 987 times, downloaded 51 times

near Turís, Valencia (España)

MTB: 18 cuquets a fer una ruta des de Turís, passant pel Turche fins a Buñol. Sempre per sendes i mes sendes d'una dificultat moderada. La cova del Turche és un dels espais naturals més interessants de Bunyol. Rep les aigües del Riu Juanes, formant una xicoteta llacuna protegida i creant un microclima molt peculiar. Té una cascada de 60 m. que es precipita des de l'alt de la paret de roques. És un conjunt geològic de gran bellesa i posseeix un àrea de pícnic dotada d'infraestructura. Paratge idoni per a prendre un refrescant bany estival. Després del esmorzar en Buñol tornem cap a Turís, sempre per sendes mol divertides.

2 comments

 • Photo of rutadura

  rutadura Mar 21, 2016

  I have followed this trail  View more

  Una ruta en què la infinitat de sengles fa que a més de quatre sorprenga el seu fàcil recorregut, per un entorn pel Riu Juanes i la Cova del Turche, amb algun repetjó de pala i foguejada el que fa que la ruta siga intensa, molt atractiva i baralladissa.

 • Photo of unkaunke

  unkaunke Mar 21, 2016

  I have followed this trail  View more

  Bonita ruta con un entorno envidiable sobre todo en su primera parte dirección Buñol. Yo la recomendaría en otoño, ya que los árboles caducifolios que hay en el paraje del rio Juanes serán una explosión de colores. Sendas para aburrir todas ciclables.

You can or this trail