-
-
575 f
15 f
0
7.4
15
29.57 mi

Viewed 56 times, downloaded 0 times

near els Pallaresos, Catalunya (España)

La primera part de la ruta és la més interessant, ja que discorre per la zona del Pont del Diable.

Un cop feta aquesta part, anem direcció cap a la Riera de Gaià per pistes i algun que altre senderó, fins arribar a l'entrada de Torredembarra, però sense acabar-hi d'arribar. D'allí ja agafem el camí de tornada, on passarem pel punt més complicat de la ruta, una baixada amb una pendent que ens farà posar els cinc sentits i posarà a prova els nostres frens i la nostra valentia per no posar el peu a terra. Després d'aquesta baixada tornem a passar per on havíem vingut fins gairebé la part final, que fem una variant per fer més variat el recorregut.

Comments

    You can or this trail