-
-
1,486 f
217 f
0
9.3
19
37.25 mi

Viewed 259 times, downloaded 16 times

near Sarrià-Sant Gervasi, Catalunya (España)

2015-10-18 barcelona bellaterra snt cugat barcelona trialeras cañeras
bcn ctra de les aigües, can borni, font groga , turo de sta maria, trialera agus 2 , trialera de joan (pajaritos), flor de maig, trnsversal, sincotron, bellaterra, turo de can camps, golf de sant joan, sant cugat mas gener, valldoreix , can montmany, trialera de sergi de pujada, trialera de rodolfo de bajada, la cascada, trilarea del pi de pujada, sant bertomeu de la cuadra, ctra de molins, senyal de l'agus, la siberia, trialera de can calopa de pujada, ctra de molins atajo, coll de can pascual, trialera de Per, vallvidrera, trialera de la verge, trialeara de can caralleu... 1590 mts de desnivel real

1 comment

  • Photo of jborti

    jborti Oct 18, 2015

    Molt bona ruta! Malgrat els ensurts i petits accidents hem disfrutat molt!

You can or this trail