-
-
1,535 f
85 f
0
3.9
7.8
15.63 mi

Viewed 134 times, downloaded 2 times

near Pallejà, Catalunya (España)

Sortida de Pallejà pujant per La Magina per el cementiri de La Palma. Pujada a Can Palet passant per Can LLopard i creuant la urbanització agafem el camí vell de La Palma fins trobar uns corriols que van creuant-se amb el camí cap a les Rovires. Fem la pujada a la plana del Bessons fins arribar a la urbanització de Les Rovires que ens porta a la pujada a dalt de la muntanya fins al camp de airsoft i de tir amb arc. Tot passant entre les diferents construccions del campament agafem el camí de pujada a el Montmany, però no fem el cim, arribem fins on fem peu, fem un mos i afrontem la baixada.

La baixada es per cal Peret cap a el hotel Can Rafael, fent un tram de asfalt fins la urbanització de les Guixeres on fem una baixada per una pista trencada per el bosc de Can Via fins arribar al berenador. Tornem per la plana de Rafamans, al costat de la riera, fins a la entrada de La Palma, el cementiri, la pedrera, La Magina. A la Roca Vilana agafem el corriol que ens porta per dintre del bosc fins la Torroja per entrar al nucli urbà per la església.

View more external

Comments

    You can or this trail