-
-
2,071 ft
463 ft
0
8.8
18
35.32 mi

Viewed 426 times, downloaded 6 times

near Sabadell, Catalunya (España)

Sortida llarga i amb forces pujades i baixades. Passem per Castellar del Valles i enfilem cap a l'Alzina balladora i després seguim direcció a Sant Sebastià de Montmajor, deixant més endevant el camí de Guanta a la dreta. Quan s'acaba la pujada hem d'agafar el cami de l'esquerra que ens porta al Coll de Moner. Uns km més enllà girem a la dreta cap el cami de Sant Sebastià de Montmajor. De tornanada per la carretera al Farell, al cap d'unes corbes abandonem la carretera per endinsar-nos a la montanya descendint fins la riera de Caldes. Seguim per senders amb algunes pujades que fan respecte per arribar a la carretara de Caldes a El Farell. Ens dirigim a Caldes per la carretera i continuem fins Sentmenat on agafem la carretera de Sabadell. A l'alçada del trencall de Can Moncat ens endinsem direcció al Poblenou de La Salut. Entrem a Sabadell pel pont de la Salut.

Comments

    You can or this trail